Mvg, P!

Ja det var det värsta. Jag har nog lyckats pricka av allt på min lista idag! Städningen blev dock begränsad till köket och hyresvärdarna fick nöja sig med en intresseanmälan. Bättre jag och P tittar lite på det ihop innan jag ringer. Och en liten guldstjärna tycker jag att jag ska ha också eftersom jag till och med har varit och solat! Det kanske inte är så bra iofs.. men det behövdes!

Och så till morgondagens problem. Jag har fått i uppgift att köpa en födelsedagspresent. (Oj, va svårt klarar hon inte det? tänker du kanske nu)
Men då undrar jag: Vad köper man i 18-års present till en låtsas syster man bara träffat 2 gånger??
Det var prat om presentkort. Men då är frågan på vad? Kläder? Vilken affär? Vad gillar hon för sorts kläder? Det måste dessutom vara en affär som finns i Göteborg också, vilket iofs de flesta säkerligen gör, men ändå.. tricky situation! Lite hjälp?! (:

Ambitiös tisdag.

Ja, det är vad jag har tänkt mig i varje fall.

  • Elda -check
  • Tvätta -två maskiner än så länge, så-check
  • Betala räkningar -check
  • Städa -återstår
  • Vika tvätt -återstår
  • Plocka ur diskmaskinen -återstår
  • Ringa hyresvärdar -återstår

Usch, den fylldes snabbt min lilla lista, bäst att sätta fart! Har jag tur kanske jag hinner åka och sola också. Later.


Måndag.

Helgen var... okej.
Fredagen ägnade jag åt att skjutsa älsk efter hans taklagsfest. Sen av någon knepig anledning jag inte ens förstår själv, lovade jag att hämta hans kompisar på krogen mitt i natten -idiotiskt jag vet. Jag är för snäll. Lördag blev de slappe på dagen, middag hos pappi och Marianne på kvällen. Lite nötter och gotte som för tilltugg. Marinerad, grillad kyckling, klyftpotatis, rödvinssirapssås, brunsås, sallad till varmrätt. Och till dessert min magnifika cheesecake med frukt till! Till allt detta blev det vin. Och sedan päronkonjak. Stackars älsk fick hålla sig till cola, det var hans tur att köra hem (i en mystisk snöyra från ingenstans).

Söndag blev det middag med P's familj och hans syster med sambo och dotter. P's mamma hade varit barnvakt i helgen så dom kom för att hämta lilla Tuva och så blev det middag. Sån sötnöt unge! Fast leken som verkade fånga henne mest gick ut på att kasta älsk's gardinknopp i golvet. (den ser ut som en fotboll, men studsar dock inte som en. Utan dunkar nåt väldigt i golvet på övervåningen så morfar blev lite arg på allt dunkande:P) Nåväl, jag bjuder på ett litet fint kollage på tjejen som ett avslut på helgen, och som början på en ny vecka. Godnatt.

tuva

Äntligen fredag!

Ja då har ännu en vecka gått. Var tusan tar tiden vägen? Galet!
Mellan 12 och 19 blir det jobb. Efter det har jag lovat att vara taxi åt älsk. Han ska visst ut med jobbet och dra till det lite. Och tjänster och gentjänster. Jag är skyldig honom x antal hämtningar.
Egentligen var det tänkt att det skulle bli utgång efter jag hämtat honom. Men jag ställer in. Dels vet jag inte alls vad klockan blir, och så har vi en del att prata igenom.

Imorgon blir det middag hemma hos pappi och hans tjej. Mycket trevligt. Och denna gången är det P's tur att köra, så då får han hålla sig borta från ölen och jag får smutta lite vin(: Ska även stå för desserten. Det lutar mot cheesecake. Söndagen vet jag ännu inte vad som sker. Det blir nog en typisk söndag. Min förkylning verkar dessutom ha brutit ut trots att jag hoppade över träningen igår. Typiskt.
Vad ska du göra  i helgen?

Mystery solved!


Ja, nu är äntligen mitt mysterium löst! Jag vet vem han är. Så nu känns det snarare roligt än läskigt. Jag menar, det är väl aldrig tråkigt att få lite uppmärksamhet? (; Och det bästa; jag löste mysteriet heelt själv! :D 

Och så till dagens dilemma: Att träna, eller att inte träna? Det är frågan! Och jag tror att jag måste svika mig själv denna dag. Jag känner fasen inte för det! Jag börjar känna av förkylning i hals och näsa. Mitt skoskav lär göra det hela ännu lite jobbigare! Och det finns OC att se - MEN - träning i måndags, morgonpromenad tisdag,onsdag - räcker det på en hel vecka? Blir nog morgonpromenad imorgon också iofs, för då hinner jag inte träna innan jobbet. Men idag har jag alla förutsättningar, förutom mitt onda,onda skoskav och halsen! Vilket dilemma! Haha!
Men det är jag i ett nötskal, velig som få! Så klockan hinner säkert bli för mycket för eventuell träning innan jag har bestämt mig. Typiskt.
Jag tror jag låter mig själv slippa undan idag. Det blir ju trots allt någonslags träning nästa helg när vi ska iväg och åka skidor. Så idag slipper jag. Men bara idag!

Mot jobbet.

Ja nu ska jag bara packa ihop mig och sedan bege mig till jobbet, blir en sen och kort dag idag. Dock slipper jag inte den ensamma stängningen tyvärr :( But I'll live! Jag har ju ett mysterium att lösa när jag kommer in till stan. Håll tummarna för att jag lyckas! Jag måste baskemig få veta! Ha en bra dag! =)

I'm still shocked!

Okej, igår hände skummaste grejen. Och jag kan bara inte släppa det! Såhär: Jag är själv på jobbet, klockan är ungefär sex, och alla kunder har gått. Telefonen ringer:

- Bernards City, det är Pauline.
- Ja hej, det här är *** som jobbar på ***.
- Hej.
- Duu, jag tänkte bara fråga vad du ska göra ikväll?
- Ikväll? Nääe, jag ska väl inte göra nåt, åka hem å ta de lugnt.
- Duu, du vill inte följa med mig på bio?
- Bio? Jaha, aa, eller vadå?
- Nämen, om du vill följa med mig på bio?
- Ehh.. aa eller asså jag har varit iväg i helgen så jag har massa grejer jag måste hem med.. så inte ikväll...
- Aha okej, näämen då har jag i alla fall frågat.
- Jaa, det va trevligt.
- Du får ha det så bra.
- Ja, du me.
- Hej då.
- Hej då.

Galet eller vad? Jag blev helt
Lite creepy. Hur visste han vad jag heter? Att jag jobbade? Att det var jag som svarade? Och framförallt vem är han?! Jag har mina misstankar.. men det lät inte som han. Fast det var ändå lite gulligt...Imorn, ska mysteriet lösas! 'Cause I'm still shocked!



Annars har dagen idag bjudit på en del härligheter den med! Började dagen med morgonpromenad. Då mitt ute i skogen, traskade två älgar över vägen precis framför mig. Tufft!

Sen bar det av till frissan för lite klippning. Hade ett jäkla flyt, ringde och bokade tid igår-fick idag -bingo!
Annars har dagen mestadels bestått av att sälja semlor. Folk är ju som galna! Tror vi sålde uppåt 400 semlor. Själv nöjer jag mig med locket, om jag nu måste äta semlor!
Anyway, så här blev resultatet från frissan. Kanske lite svårt att se nån skillnad eftersom min frisör alltid vill locka mitt hår, men jag är nöjd! Jag fick vara fin på jobbet en dag iaf. Imorgon är det diadem som gäller igen. Det vore ju hemskt om man skulle tappa ett hårstrå på någons fika!

(nej, jag är inte vinögd, jag tittade bara på skärmen istället för på linsen på mobilen!) :P

P på G!

Japp, nu ska jag bara byta om och packa ihop mina saker innan det bär av till gymet före jobbet. Ny förteelse, ny vana!! Förhoppningsvis. Funderade även på att prova GI. Men jag får nog fundera ett tag till, det är mycket gott man får ge upp. Visserligen kanske det är vad som krävs men jag tvivlar på att GI skulle fungera för mig. Den innebär ju bland annat att man ska äta ofta, tre mål mat och tre mellanmål om dagen. Och med mitt jobb fungerar inte det. Jag har inte tid att sätta mig och äta var tredje timme.

Nej, jag tror istället att jag ska prova den här förbränningsdrinken jag hittade på någons blogg.
Den drar tydligen ihop magsäcken och gör den mindre och tillför hela dagsbehovet av c-vitamin och omega3.
Den har en utrensande effekt och gör så att allt du äter förbränns mycket snabbare och att allt dåligt inte fastnar  kroppen.
Frågan är när på dagen det är bäst att ta den. Och hur ofta. Äsch, jag får väl prova mig fram. Jag kanske inte ens klarar av att få i mig den, det lät som en väldigt konsig blandning. Men som sagt, jag får prova. Och meddela resultatet(:
Ha en bra dag alla!

Lördag.

Jaha, då var det lördag då -igen. Tycker det är helg titt som tätt nu för tiden. Jag vet inte vad jag gör med mitt liv. Det känns som jag inte hinner göra något utan att tiden bara flyger fram. Ganska galet.
Igår blev det iallafall lite träning efter jobbet. Senare åka och äta (jag höll mig till sallad, trots att det blev pizzeria), och efter det bio. Nya Hannibal. Jag kan väl inte påstå att den var bra direkt, men berörd blev man, illa berörd. Den var riktigt äcklig!

Efter bion, mitt i natten, åkte jag å älsk hem till mig för ovanlighetens skull. Mammi & bror är iväg så hon ville att vi skulle titta till katten. Vaknade idag med en hejdundrande träningsverk! Måste ha slarvat med stretchningen igår. Fy. Åt en galant frukost, segade och begav oss hem till älsk igen. Efter en sväng på ikea och ekohallen. Vilket lyckades ge mig huvudvärk. Och en påse godis (: 
Och imorn väntar tidigt jobb, vilket betyder lugn och tidig kväll. Troligtvis lite melodifestival, det skulle visst vara en del kända ansikten med ikväll om jag inte minns fel. That's it for now. Känner mig helt mosad. Tjao.

Var?

Markus, VAR i Österrike är du? Jag ber till gudarna att du inte är i S:t Anton. Och jag ber ännu mer till gudarna att du inte hamnade under lavinen! Jag måste få veta! Någon?!

Alla hjärtans dag på Bernards!

Ja, idag fick kameran följa med till jobbet. Titta så mycket sött vi hade att erbjuda!


       
Hjärtmaränger, praliner&geléhjärtan, mer praliner, bakelser, och en vaniljlatte så jag vaknade till liv.

Har känt mig himla pigg och glad hela dagen faktsikt. riktigt skönt!
Och nu sitter jag hemma hos min P och väntar på att få åka och hämta honom på jobbet, hans bil är på lagning. Har fixat och donat här minsann! Oj, vad överraskad han ska bli!
Städat hans rum (tom dammsugit), köpt nya sängkläder med hjärtan på och bäddat med, köpt blommor, tagit med gotte från jobbet, tagit med massa kort på oss och fyllt rummet med, skrivit en dikt, brännt en skiva med kärlekslåtar, och när han kommer hem ska jag släcka ner och tända massa ljus.
Jag tror han blir glad, om inte överraskad!
Bilder på mitt fixande kommer säkert sen.

Ta hand om varandra och ha en alldeles underbar dag! puss.

Ledig, ledig och åter ledig!

Ja idag är det tisdag, vilket betyder ledig. Otroligt skönt! Speciellt efter gårdgens massage. Har aldrig varit på massage förut men jag kommer definitivt att gå igen. Men då längre än en halvtimme, för det var på tok för lite! Slarvade dock med att dricka ordentligt efteråt, kanske är det det som gör min yrsel och mitt illamående? Får nog lägga mig ner en stund innan jag börjar med morgondagens förberedningar.

För alla vet väl vad det är för dag imorgon!? Jag ska verkligen anstränga mig! Det är han värd efter allt han har fått stå ut med den senaste tiden. Jag har verkligen inte varit lätthanterlig. Förstår inte vad det är för fel? Ska ringa ett samtal och se om jag kan ta reda på orsaken. För så här kan det inte fortsätta. Då finns det risk att allt rasar. Och det vill vi verkligen inte! Nej imorgon ska jag gottgöra honom, eller försöka iallafall!

Later.

Hurtbulle!

Ja oja! Idag var det äntligen dags för lite träning igen. Eller lite och lite -spinning blev det, och det är ju aldrig lite! Varje gång man sitter på den där cykeln undrar man varför i h*lvete man gett sig in på det. Men vad förbaskat skönt det är efteråt. När man är precis slut, när man trampat skiten ur sig och benen nästan viker sig under en när man ska gå ner för trappan för att komma därifrån. Då vet man att man lever!

Men kanske tog jag i lite väl mycket? Mår nästan lite illa och är aningens hungrig nu måste jag säga. Skit också att jag är hos P, som själv är och tränar nu och att jag får vänta med att stoppa nåt i magen tills han kommer hem. (Nej, jag gillar inte att gå ner och rota i deras kyl när hans föräldrar är hemma)
Får nöja mig med lite vatten och ett oc-avsnitt tills han kommer hem. Trevlig söndag!

Hurtbulle!

Ja oja! Idag var det äntligen dags för lite träning igen. Eller lite och lite -spinning blev det, och det är ju aldrig lite! Varje gång man sitter på den där cykeln undrar man varför i h*lvete man gett sig in på det. Men vad förbaskat skönt det är efteråt. När man är precis slut, när man trampat skiten ur sig och benen nästan viker sig under en när man ska gå ner för trappan för att komma därifrån. Då vet man att man lever!

Men kanske tog jag i lite väl mycket? Mår nästan lite illa och är aningens hungrig nu måste jag säga. Skit också att jag är hos P, som själv är och tränar nu och att jag får vänta med att stoppa nåt i magen tills han kommer hem. (Nej, jag gillar inte att gå ner och rota i deras kyl när hans föräldrar är hemma)
Får nöja mig med lite vatten och ett oc-avsnitt tills han kommer hem. Trevlig söndag!

Människa!

Att vissa kan me! Att vissa klarar av att vara så nedvärderande, så otacksamma, så otrevliga! Subba rent ut sagt!
Ursäkta för att räksalladerna var slut, ursäkta för att jag gjorde en ny till dig. Ursäkta för att det tog lite tid (eftersom både salladen och majsen var slut så jag var tvungen att hacka upp ny sallad och öppna en ny majsburk) Ursäkta att jag gjorde en sallad att ta med emellan (dom som sitter och fikar har väl mer tid än dom som kommer och hämtar?) Ursäkta att jag gjorde en räksallad till dig, fast du hade glömt bort det och trodde att du hade beställt en kycklingsallad, men sa att det gick bra med räksalladen om det hade blivit fel. Ursäkta för att jag trevligt lämnade fram din sallad och både du och din vän kommer med spydiga kommentarer om att du glömt bort vad du beställt bara för att det var så länge sen. Ursäkta för att det tog 5, MAX 10 minuter att göra din sallad, när det var 2 kycklingsallader beställda före din sallad och en räksallad att ta med. Ursäkta för att jag gör mitt bästa! Ursäkta för att jag finns! Ursäkta för att jag log och svalde era kommentarer när jag egentligen kokade av ilska och helst av allt skulle vilja skrika åt er och be er gå därifrån. Ursäkta för att man försöker respektera människor och inte vara otrevlig i onödan.
Ursäkta men gå en kurs i ordning och uppförande!

Ursäkta, men hur fungerar folk? Hur fan fungerar folk?!?!!?

Förtidspension here I come!

Ja idag har jag varit hemifrån i 14 timmar, varav 12-12.5 bestod av jobb. Drygt en timme restid (fram och tillbaka) och återstående tid gick till saker så som att byta om, borsta av all snö från bilen och ta sig mellan jobbet och bilen. Ganska utmattad nu måste jag säga. Blir en snabb dusch, ringa älsk och sen sängen. Men man får väl passa på att jobba röven av sig medans man är ung och frisk -det är ju bra härligt när cashen klirrar in på kontot!
Har fått mersmak av helgens shopping. Skulle behöva byta ut större delen av min garderob, även om jag igår kom ett litet steg på vägen när jag fick ihop en hel gekås-kasse med kläder som ska slängas/skänkas bort. Ändå syns det ingen större skillnad. Tyvärr. But, -it's never too late! Ju mer nytt, dessto mer gammalt att rensa bort! Imorgon slutar jag hyfsat tidigt iaf, då ska jag passa på att kolla om min efterlängtade klänning kommit in igen - i rätt storlek och färg. Hoppas.

Hur har din dag varit?

Studenten 2006

Fick en skiva av mammas kompis igår med bilder från balen och studenten som hon tagit. Har inte sett dom innan. Vilka minnen det väcker! Det var en sån underbar dag! Kanonväder och allt! Va bara tvungen att lägga upp några av dom. Minns och njut!

   

Resultat Gbg

Ja detta blev alltså resultatet efter våran helg i Göteborg. Det ska dock läggas till en hängsle-klänning snarast. Men den får bli inköpt här hemma. Fanns inte rätt strl i Götet och här hemma skulle dom få in fler, förhoppningsvis i veckan(:
kläder
Attans att det inte blev några skor, byxor eller väskor bara men.. jag är nöjd. Nu är det bara att invänta våren.


Blev två badbomber också, varav den ena hette sexbomb.
Du vet vad du har att vänta älsk ;)

Hemkommen -så gott som

Ja nu är jag hemma (eller hos älsk iaf) efter en underbar helg i Göteborg!

Fredag
Efter tips från receptionisten hamnade vi på en konsert med Melody Club. Men att det var konsert visste vi inte förens vi kom dit. Det var himla nice iaf. Vi lyckades tom ta ett kort på oss och sångaren Kristofer Östergren WöowWöow! Det tråkiga var dock att de flesta gick därifrån efter konserten, då det var en halv timme kvar till nattklubben skulle öppna. Men mot våra förväntingar kom det inte tillbaka så värst mycket folk. Men vi gjorde det bästa av saken och hade kul ändå. Och när våra ben inte orkade dansa längre begav vi oss tillbaka till hotellet, efter en extra sväng förbi donkan. Man har ju en tendens att bli så kallat fyllehungrig.

Lördag
Upp vid nio, underbar hotellfrukost, duscha och göra oss iordning-> shopping!
Träffade mammi och hennes..pojkvän (eller vad man ska kalla det?) och blev ditbjudna på middag senare på kvällen. Anlände väl ca klockan 20, och i väntan på maten slog vi på melodifestivalen, som sändes från Jönköping, som vi lämnat bakom oss i helgen. Och jag måste säga, fjasko! Var det en bra låt med?
Till maten kom sen en av mina nya systrar, hennes pojkvän och en kompis till henne och gjorde oss sällskap. Himla go tjej alltså! Kunde jag inte fått henne som syster från början?
Efter vin, bakpotatis, kött, grönsaker och bröd (och maaassa prat) bar det av tillbaka till hotellet där vi dödströtta (efter en hel dags shopping och kvällen föres dans) somnade bums

Söndag
Upp tidigt, ännu en hotellfrukost, packa och dags för ännu mer shopping! (Ja, det blev lite shoppat idag också.
Framåt två var vi på väg hemåt. Stannade och åt, svängde förbi lager157. (Bra tips för den som gillar lager: Kom dit klockan fyra en söndag eftermiddag! Det är så gott som tomt i butiken och man kan i lugn och ro ta sig igenom alla kläder på den kvarvarande timmen av deras öppettid.) Hur bra du vill!
Blev avsläppt i bottnaryd, där min granne plockade upp mig, åkte till bankeryd och kollade på en bil och landade slutligen hemma klockan 19. Packade om mina väskor och halv åtta bar det iväg till älsk i den nyinköpta bilen. Ja, jag har gjort åt en hel del pengar i helgen!
Även om bilen inte är betald ännu. Men den ska bli betald! Trots att min granne promt ville ge den till mig i födelsedagspresent (drygt 5 månader för tidigt) Men det går jag INTE med på! Han kan ju inte ge mig en bil bara sådär! Nej ohnej!
Och nu väntar sängen. De ringde från jobbet innan och frågade om jag kunde jobba heldag imorgon. Jag sa ja. Så nu blir det 7-19 x2 denna veckan. Jag är redan dödstrött. Godnatt.
    

GLAD PÅSK ! ! !

Nu är jag riktigt besviken! Här har man köpt hårfärg och ska färga över utväxten för att ekonomin inte tillåter ett besök hos frissan just nu. Och vad händer? VAD händer?!?! Man blir gul i huvvet! Jag förstår att man kan bli gul i huvvet om man är mörk och vill färga sig till blond, men när man är färgad mörk, och bara ska färga nån ynka centimeter utväxt, ja då jävlar blir man gul! Jag förbannar min blonda utväxt! Jag förbannar att vi ska till göteborg imorgon och att detta har förstört hela min helg! Lessen tjejer, antingen får ni höra på mitt gnäll, se mig med mössa hela helgen eller helt enkelt försöka hjälpa mig färga en gång till. För det här går inte. DET GÅR INTE! Och till råga på allt tror jag att håller på att få en tand, en sån där vis en.
You go februari! Keep up the good work!

Planering

Ja nu jäklar sprakar det i huvudet på mig. Jag har fått en väldans lust att göra massa saker. Strunt i att spara pengar. Det är nu jag kan leva! Det är nu jag har pengar! Resten av livet kommer vara fyllt med utgifter hitochdit. De utgifter/räkningar jag har nu är ingenting jämfört med vad som komma skall. Så nu är det dags att leva minsann!

-> Imorn bär det av till Göteborg med damerna. En hel helg fylld med party och shopping. Och så lite tjejsnack såklart(: Underbart!

-> Första helgen i Mars är det prat om att åka upp till mormor och morfar i Värmland och åka lite skidor. Det vill säga, repetera det jag en gång kunnat och att lära älsk att stå på ett par. Kan bli ootroligt kul!

-> 24e mars ska jag, pappi och hans tjej gå på chokladkalaset på Elmia. Jag och papps va där förra året. Lär bli en del chokladfrosseri! Mmm.. (:

-> Sen är det väl påsk, och det är ju alltid kul..?

-> Och så ska vi väl ta tag i den där resan till teneriffa och hälsa på Emma?! Det är ett måste!

-> Sen skiter det bara till och vips så är det sommar, dags att flytta hemifrån och fylla 20! Blir ett jäkla kalasande i sommar: Lillebror blir 18, jag bli 20 och pappi blir 50. Och allt sker på 1 vecka. Två dagar senare fyller mammi också. Tårta på tårta skulle man kunna kalla det. Jag älskar sommarn!

-> Och så var det det  där med träningen.. fattar inte vad som hände? Jag som kom igång så bra förra veckan! Kände mig riktigt positiv till träningen, köpte nya träningsskor och.. och så kommer det en ny vecka och jag har lagt allt vad träning heter på hyllan! Spö skulle jag ha! En ordentlig spark i baken! Efter helgen, då ska jag sätta igång igen! Jag lovar!

Nu kom mammi hem, dags att färga håret. Ser ju nästan gråhårig ut nu när det blonda börjar krypa fram. Later.

RSS 2.0