Idag är jag bakis..

...igen!

Får det lov att vara en bulle med slipdamm?

Som jag nämnde i förra inlägget håller vi ju på att bygga om på jobbet. Jättekul. Har längtat så! Men nu börjar de gå över styr. I måndags började vi extra tidigt för att plocka undan möblerna för att väggen skulle rivas. Vi hade stängt på hela övervåningen. Sen tyckte vår kära vd att vi skulle öppna där när väggen var nere. Sagt och gjort.
Tisdag morgon började vi lika tidigt igen, men nu för att skura av och ställa tillbaka möblerna. Till viss del iaf. Det hänger ju en plast mitt i serveringen, men välkommen att sitta mitt i bygget!
Får det lov att vara en bulle med slipdamm, kanske? Idioti!



Och nu mitt i. Halva serveringen bygge. Halva serveringen servering.
Vad säger du, matro?



Starke Adolf bär 7st nygjorda sallader.

Dooh!

Fan! Shit! Typiskt! Betalade precis fel räkning!
Varför ska de göra massutskick för 3 månader fram istället för att skicka en varje månad som alla normala räknings-skickare gör?! Nu hade jag ju självklart vikt den lappen och lagt fel sida upp vilket gjorde att jag betalade fel räkning. Räkningen för nästa månad! Sen var jag ju givetvis tvungen att betala för denna månaden också. Typiskt!
Jag som knappt fick nån lön denna månaden då jag bara hunnit jobba 1½ vecka efter semestern. Hmf!
Enda fördelen är väl att jag slipper den räkningen nästa månad...

Hursom, nu är bygget på jobbet i full gång. Väggen är riven. Nu ska det bara målas, slipas golv och skruvas&skuras möbler... sen så! Får se hur många dagar längre det tar än beräknat.. än så länge har de skjutit fram onsdag till fredag eller måndag.. Hantverkare! 
MEN, det kommer nog bli himla snyggt iaf!

Tror för övrigt att min blogg är lite knäpp. Hade 3 kommentarer nu när jag loggade in som inte syns när man inte är inloggad. Ganska irriterande!

Kalas.

Snipp snapp snut, så var helgen redan slut. Har vart fullt upp. Fredag var det ju bio och sen middag ute. Igår var vi hos pappis och idag har vi varit på kalas. Nu har jag tvätt. Roligare blev det inte. Men lite bilder från kalaset kanske. Blev alldeles svett av att gunga barnen!

Svärmor fick en kaffebryggare och massa kaffe, så jag pysslade ihop två ljuslyktor med kaffebönor i.
Sen tårta på väg.
 
Gunggungeligung. Putte, jag, Tuva, Hanna & tårtan.

Morbror Patrik med alla sina syskonbarn. Farlig kräfta. Titta jag går! Och gott med trårta!


Nu vare tvätt!

Surprise.

Igår var det alltså dags för bio och den "hemliga aktiviteten".
Bion var ju Arn, och "aktiviteten" var bokat bord på Jensens Böfhus. Delicious!


Ursäkta den dåliga beskärningen, men PS och våra datorer går inte ihop sig. Det är det där jävla Vista. Ska be P fixa det gamla ps snarast!!


Även idag har det varit full fart! Handling, ut till pappi, skjutsa in dem till stan, hem och göra vaniljkräm & maräng, diska, hinna blogga.
Och när jag suttit klart här måste jag slänga ihop tårtgrunden (blir mycket saftigare om man gör det dagen innan) så jag bara kan dekorera den imorn. Ska på kalas...
På tal om det måste jag knåpa ihop en av presenterna med.
Bäst jag lyfter på ändan och sätter fart!
Tomorrow!

Grattis Putte!

Satte mig upp i sängen när klockan ringde i morse. Såg att Putte satt i köket och åt frukost. Yrvaken började jag sjunga ja må han leva... han bara skrattade :)

Efter jobbet blev det till att slå in paket och dekorera tårtan. Var så inne i det att jag dekorerade över hela marängen så den inte syns:P
Sen kom Puttis kompisar och sen fick han mina paket.



Gillar att slå in paket! Och mycket snöre ska de va!

The cake.


Av mig fick P kläder, en dvd, en såndär hållare till mobilen när man laddar den, två biobiljetter till fredag samt hemlig "aktivitet" efter bion. Doris dök in i prasslet direkt!

Pyssel.

Helt otroligt. Inte ens på min lediga dag hinner jag blogga. Knappt iaf. Men har haft fullt upp hela dagen. Det vankas ju födelsedag här imorn. Puttis födelsedag. Så har sprungit på a6 och fixat det sista, bakat tårtgrund (dekorerar imorgon) och pysslat med ett annat litet projekt som jag berättar mer om om ett tag. Borde också ha fixat om designen här men det har jag verkligen inte hunnit! Har ont om inspiration också för den delen och ps är mupp på min dator!

Well  well, nu är det bara mat, städ och dusch kvar sen kryper jag nog til kojs skulle jag tro. Hoppas på ett roligare inlägg imorn =)

Heelt slut!

Vi gjorde en bakisgrej. . .

Jöta Petter. Dagarna verkligen swishar förbi! Som i en såndär kamera-kikare man hade när man var liten. Man tittade i den och såg en bild. Sen tryckte man ner en knapp och en ny bild kom fram. Ungefär sådär känns mina dagar den senaste veckan. Framtryckta och sedan borttryckta lika fort.
Men nu är det bara en dag kvar (sista av 8) innan jag är lite ledig. Ja just precis, lite ledig, bara en dag. Som redan känns fullspäckad eftersom jag har en del att fixa inför Puttis födelsedag. (Köpa present, baka tårta, städa.. och sånt)
Och inte nog med det. Tro f*n att jag ska till tandläkarn imorn. Alltid lika kul, alltid lika billigt. Ja, jag är ironisk.

Jaja, trots allt så hann vi med lite fest igår. Fast jag fick hålla i ratten och vara nykter. Puttis blev apfull och gick och la sig i skogen för att sova. Tog ett tag innan jag hittade honom!!
Idag är han bakis. Jag är så trött att jag känner mig bakis. Så vi gjorde en bakisgrej. . . .


Bli inte för hungriga för här kommer en bild på gårdagens tårta. . .(det smakade iaf tårta)


Tänk dig att pungen är lika stor som en vanlig tårta. . detta var alltså en STOOOR "tårta"

Redken.

Håhåjaja. Redan torsdag. Veckorna går snabbt när man jobbar! (även om jag bara är halvvägs på mina 8).
Är faktiskt jättemysigt att jobba igen. Att träffa alla stammisar som säger att det är kul att se en igen. Och skämma bort dem lite. Igår fick vi till och med present jag och Linda. Vi har en frisör (en duktig en, som visst har klippt drottning Silvia bla), som älskar våra vaniljmuffins. Så vi brukar bjuda honom på några stycken ganska ofta, eller iaf ge rabatt. Så igår kom han ner med varsitt schampo & balsam till oss. Av märket Redken. Det är fina grejer det! Jag fick mig en liten snabblektion om hur man skulle använda det. TA LITE FÖR DET ÄR DYRA GREJER OCH TAR MAN FÖR MYCKET BLIR DET MOTSATT EFFEKT. PYTTELITE RÄCKER. KVALITET! Jodå, så ikväll blir det invigning. Får se om det blir wow-effekt ;D

Fika igårkväll.

Och så en snygg bild på Sandra på jobbet idag.

Back to normal.

Andra dagen tillbaka på jobbet. Är redan dödstrött. (Men hey, det är ju bara 4 månader kvar till jul!!) Fast jobbade kort dag idag eftersom jag ska jobba i helgen. (Jag går hårt ut direkt) Så nu håller jag på och tvättar. Klockan 16 ska jag på 60min klassisk thaimassage. Om det ska bli skönt! Perfekt avslut på semestern.

Får väl visa det inhandlade från Helsingborg, Helsingör och Köpenhamn. Tror jag har en fling för knäppa t-shirts. Dessa två kommer säkert även de användas någon enstaka gång och sen hamna långt in i garderoben. Men whatever!

Älskar hursomhelst mina lila tofflor! (varav den ena redan är försvunnen och den andras boll är söndersliten av Doris)


This is my new mysmyströja!
 Nu måste jag göra mig redo för massagen. (läs; raka ben, duscha bort matos, tvätta bort smink) Tjo!

Sista semesterdagen.

Då var det alltså slut på härligheten. Om några timmar i varje fall. Tänk att tre veckor går så fort. Men har ändå utnyttjat semestern till fullo tycker jag. . . . Förutom idag. Idag har varit (och är fortfarande) en äkta bakisdag. Har legat framför tevin med katten på magen i flera timmar.
Måste verkligen ta tag i saker nu; städa, laga mat, duscha, packa ihop grejer till jobbet imorgon. Puuh.

Visar lite bilder från igår.



Hemma igen.

Puh. Då var man alltså hemma ännu en gång. För att stanna ett tag nu. På måndag börjar allvaret igen. Men det ska vi inte tänka på nu! Tack för alla fina kommentarer förresten! (om mit hår?) Jättekul=)

Helsingborg var underbart! Vilken vacker stad. Mysig, charmig och bara bra! Helsingör va likabra det! Och så även Köpenhamn. Det enda jag egentligen har att klaga på är vädret. Iaf de två  första dagarna. Mulet, blåsigt och kallt! Hua!
Men igår (då de faktiskt hade utlovat skitväder) var det så bövlans varmt! Strålande sol! Strålande värme! Och en strålande Camilla som mötte upp oss för en fika! Vilken supersöt och härlig tjej! Verkligen! Har aldrig träffat någon sådär innan, som man inte känner. Men det är jag glad att jag gjorde!

Näpp, nu börjar det bli lite mycket text här. Jag har ju ungefär 300bilder att visa också så bäst jag sätter igång.

Dag 1 (Hotellet(med superfin,superstor dusch), restaurang i Helsingör, världens största lunch, mer Helsingör, pappi&Marianne, Putte och lite Helsingborg.)


Dag 2   (Båten till Helsingör, Köpenhamn; glass, Nyhamn, lunch, staty-gubbar, tillbaka i Helsingborg och pizza på rummet.)


Dag 3   (Kärnan i Helsingborg, Kronoborgs slott i Helsingör, tågstationen på väg hem)


Där har ni lite utav alla bilder som togs. Visar det jag shoppat någon annan dag. Nu blir det iväg och handla sen hem till mammi och hämta lille kissemisse. Ikväll kanske bio. Tjipp!

Helsingborg.

Yes, morgonkaffet isurplat. Väskan så gott som färdigpackad. Jag är också så gott som klar, ska bara dra på mig ett par byxor och borsta tänderna. Det här ska bli kul! Ska åka till Helsingborg-Helsingör. Fick det i födelsedagspresent av pappi. Men de stannar bara en natt, sen har jag och Puttis 2 dagar själva innan vi åker tåget hem på torsdag kväll. Bara en halvtimme kvar nu.. :D :D

Kaffe i nya Gekås-muggen.

Väskan.


Och mitt prydliga rivsår Doris gav mig igår när vi lämnade henne hos mammi.
Saknar henne redan, min lilla bääbis :'(



Och så angående vädret. Tror det är första gången jag inte är bitter över att det regnar. (Eller typ stormar) Men det är bara för att det ser mer lovande ut i Danmark ;P
Hej på några dagar!

Sex And The City.


Blev bio med mina ladies ikväll. Såg (bättre sent än aldrig) Sex And The City. Asbra! En riktig tjejfilm (som om inte det redan är sagt)

Hade på mig klänningen jag köpte på gekås. En riktig mysklänning!




Imorgon laddar jag upp inför packning och städning med en frukost ute med min kusin. Myys!

Bistro Strand.

Blev lite utgång med damerna igårkväll. Eller jag nöjde mig med en cider. Var ju och hämtade P's kompisar på Landvetter inatt. 01.15 skulle de landa. Jo tjena. Klockan 03 satt vi i bilen och klockan 05 i morse damp vi ner i sängen här hemma. Och det värsta är att tröttheten lär komma ikväll eller imorgon. Well, well.. är det semester så är det.
Lite bilder från igår.

Mums!

Piggelin på en gren. Gott må jag säga!

Nej, ladies - jag vet inte vad ni håller på med?! Puttar ner mig på ett stilfullt sätt?

Pose.

Strike THAT pose!

Sötis.

This is Hamnpiren in Jonkoping.

Good? Yeeeees.



Falkenberg.

Och så var man hemma ännu en gång. Kom faktiskt hem igårkväll, men slängde i princip bara in grejerna och åkte över till svärföräldrarnas hus som står tomt för tillfället, och sov där. I tell you-this apartment is hoooot! Går inte sova, knappt vara här! Så helgens kommande regn är faktiskt välkommet.

Wellwell, lite bilder från Falkenberg. (mycket mat :) )

Aperitif (melonfylld vattenmelon) Mums!

Tomat & Mozzarella

Kall potatissallad

Ännu kallare dessert. Glaasssss!

Mumsig kycklingwook med sommarens godaste cider. Rasperry blossom.

Favvo kusiiiiiin! :D

Puttis dag 1 i solen.

Puttis dag 3 i solen. Frossa, feber & magont :(

Morbror, kusin & ingift moster


Barap.blogg.se

Vem är usel på freesbee? (hur sjuttan de nu stavas) Jag!

Blev ett liiiitet shoppingstopp på hemvägen.




RSS 2.0