Jul på Liseberg.

Yes, igår var vi på jul på Liseberg. Så himla mysigt! Regnade dock men what the heck! Lillebror och hans tjej fick följa med också. Åt årets första julbord, julbuffé för 159:- mums!
Lite pics kanske? :)



Lekte lite med kameran i bilen på första bilden om ni undrar vad det är ;)



Tänkte gått in i isbaren men hittade tamigfanken inte den. Hur skumt som helst! Visst brukar den ligga vid gasten?!

Nu ska jag sätta igång och julpynta! Resultat får ni se senare! :)

Här är jag!

Heeeeej! Shitpommfritt vad jag har haft fullt upp det senaste! Över en vecka sedan jag bloggade sist. Hemskt!
Eller hemskt och hemskt, visar väl bara att jag har ett liv utanför datorn :)

Anyhow. . jobbade förra lördagen, sedan möttes vi upp hos Linda för tacos, (för mig årets första) glögg, vin och prat. Hur trevligt och mysigt som helst!


På söndagen sedan fyllde pappis tjej år så vi åkte ut dit där de bjöd på glögg och pepparkakor.


Senare på kvällen kom mina flickor förbi på lite fika och lägenhets-titt. Jag bjöd på pepparkakscheesecake. Fick en jättefin "ljuslykta" av pappas M, som jag hängde upp med.


Denna veckan har mest bestått av jobb. Tvätt i måndags. Tv-kväll i tisdags.

I onsdags fyllde jag och Puttis 3år. Ska fira det nu i helgen för jag var på spa hela kvällen direkt efter jobbet i onsdags. Helt underbart skönt! Vi var modeller för nya bilder till deras hemsida, så skriver om den kvällen när de lagt upp bilderna.

Igår direkt efter jobbet bar det av till Ullared och Gekås. Gjorde som vanligt åt för mycket pengar, men gjorde ett par bra inköp (visar sen).

Nu ikväll ska vi fira lite med god mat, vin/champagne, kanske ett bad och bara mys, och imorgon blir det jul på Liseberg. Lite av en tradition för oss=)

Men nu ska jag vila lite så jag inte somnar i badet sen haha. Skepp ohoj!

Lussekattspremiär.

Tjohooo idag började vi med lussekatter! Sålde slut dem innan jag gick hem. Mums.
Förövrigt har jag varit lika seg idag. Fattar inte vad som är fel. Konstant trött. Måste nog ta tag i min träning ordentligt nu! Om bara den där tån kunde läka någon gång. 4 veckor nu, börjar lessna.

Igår vart de myskväll iaf. Serier, äppelpaj och lille kisse (:
Hah, kolla hur hon ligger med bakbenen! Kattskatt!


Och jag idag.

Död.

Den här veckan har verkligen död-startat. Varit helt dött på jobbet. TROTS att vi börjat sälja pepparkaksdeg och börjat med bakpotatis ;) haha! Dessutom känner jag mig helt död också, TROTS att det nyss var helg. Det är nåt fel. Jag orkar knappt släpa mig ur sängen på mornarna. Galet!

Anyway... nu ska jag krypa ner i det här varma en stund och slappna av, äta en bit choklad och bara njuta.

Sovrummet.

Tänkte jag skulle visa sovrummet men det blev inte så bra bilder såg jag nu, när det va mörkt. Men visar ändå :) Får visa i dagsljus någon annan dag=)

Fårskinn, mysiga lampor, varma färger. Ett väldigt rogivande sovrum faktiskt. Snygg tapet. Inte vi som valt den men den passade ju helt perfekt. (:

Vill ju visa allt, men i vardagsrummet ligger det dvd:er över hela golvet eftersom vi ännu inte har något att lägga dem i, och köket vill jag tapetsera men får inte för P förrän allt annat är klart:P Så ni får, liksom jag, ha lite tålamod(:

Nu ska jag gå och sätta på lite kaffe för min söta mammi är på väg.! hejhej!

Sneakpeak.

Heeej alla sweets som fortfarande finns kvar här! Nu har vi äntligen fått internet och kopplat in datorn, den ena i alla fall. Det har varit mycket att pyssla med, och det är fortfarande mycket kvar. Som tur är har vi hela helgen på oss att få iordning. Har ju en hel drös som vill komma och titta. Men jag är ju som så att jag vill få det fint innan jag låser upp dörren ;)
Mycket att pyssla med som sagt så ska snart åka iväg. Men jag ger er en liten, liten sneakpeak. Mitt fina fönster!
ps... jag har två av dessa :D


Nyckeln till framtiden.

Vi har fått nycklarnaaaaaaa!!! Tjalalalalalalaaa! Jag är så glad att det spritter i hela kroppen! Så fort min man kommit hem med bilen och jag skjutsat iväg honom på afterwork så ska här bäras och konkas! Och imorgon går det stora flyttlasset! Kålgården nästa!!


ps. får se hur lång tid det tar innan vi får internet i det nya men såfort det är på plats så hör jag av mig :)


Du har väl inte glömt Gustav Adolf?


200 sådanahär hade vi att sälja idag. Det gick sådär. Var nog 50-70st kvar när jag gick vid halv fyra, och inte var de speciellt goda heller. (mördegsplattor med vanlijgrädde m. apelsinsmak)
Nån som kan sin historia bättre än jag? - Vem var egentligen Gustav Adolf? Nån kung va?

Anyway, flytten fortgår. Eller inte flytten, men packandet. Ska få ner det sista ikväll tänkte vi. Gardiner, badrum, tavlor, hyllor osv.
Imorgon em/kväll har vi tvätt. Känns skönt att slippa tänka på det det första man gör i det nya sen. Får nog nycklarna imorgon, hoppas på hyffsad tid så man kan börja köra lite smågrejer redan då. Ska bli så kul!
Tjohoooo vad jag längtar!!!

Flytten påbörjad.

Japp. Nu har jag packat min första kartong. Inte så mycket vettigt i den men det är alltid en början. Har virat in alla glas i tidningspapper också och därmed fyllt två stora korgar. Ska ta med mig lite sopsäckar från jobbet imorgon också så vi kan börja packa kläder. Lite svårt att veta vart man ska börja tycker jag. Borde väl plocka ner gardiner & gardinstänger och montera isär säng och soffa och sånt men... inte ikväll. . .  :)

Idag har vi varit i ännu en möbelaffär, en bit härifrån, och tittat. Hittade inget vidare dock. Förrutom världens glassigaste soffa. Värsta biosoffan med hål för dricka mellan "sätena" och tryckte du på en knapp fälldes fotstöd ut på ett ryck. Skittufft! En sån ska jag ha nån gång i framtiden!


Uppdate: Det var visst nån som gapade efter chokladbollar här hemma och svag som man är föll man för suget och slängde ihop ett par. Mums =)

1 nov. Halloween.

Idag har vi varit på ikea å lite andra möbelaffärer och flängt runt. Bara tittat. Ingen idé att köpa nåt innan vi flyttat in, men hittade några kandidater iaf =) Nu har jag så ont i min tå att det pulserar i hela foten. Måste nog gå till vårdcentralen på måndag, den är helt inflamerad :( Usch!
1 november är det också, och dagen har bjudit på strålande sol, hoppas det fortsätter så.
Ikväll blir det bio med grabbarna.. blir nya Bond filmen, är måttligt intresserad men hänger på ändå, alltid trevligt att gå på bio.
Hur firar ni andra halloween? Nån som ska klä ut sig?

RSS 2.0