Snartsnartsnart.

Igår släpade älsk med mig till dyk-affären Atlantis. Han skulle köpa snorkel och sånt till vår resa. Jag tyckte inte att jag behövde något, inget avancerat i varjefall, utan att jag kunde köpa något billigt där nere. Men innan jag visste ordet av så kom jag ut ur butiken med en påse i handen och ca 700 kronor fattigare. Nödvändigt?
image268

Lite annan halvtråkig shopping från gårdagens stadsrunda.
image269

I eftermiddag bär det av hem till mammi.
Vi ska hälsa på, och FOTA vår blivande kisse=)
Söt bild jag fick för någon dag sedan.
image270

Hur ska jag kunna hejda mig?

Igår damp denna pengafälla ner i brevinkastet. Hur ska jag kunna hejda mig?

image265

image266

Wooork.

Fotade lite på jobbet förra helgen när jag jobbade.. tänkte jag skulle visa hur det ser ut innan stormen brakar lös=) Blev mest bilder på sortimentet dock men.. det ser ganska inbjudande ut det också=)
Välkommen in!
image256
image257
image258
image259
image260


Hur ser ditt jobb ut?

Söndags mys.

Idag var det återigen dags för mitt var tredje söndag jobb.. 7-16, känner mig lite halvdöd.. förkylning på ingång. Typiskt.

Älsk nämnde nåt kul igår när vi zappade förbi sommarkrysset. Att vi borde ha nåt program som vi följer varje vecka, typ sommarkrysset, om det inte varit säsongsavslutning igår.
Så idag efter jobbet svängde jag förbi en kiosk och köpte bingolotter! Premiär idag. Har inte spelat på år och dar men vafasen.. man ska väl fira 1år och 9 månader på nåt sätt:P
image254
image255
Snask från i fredags.

Resa bokad.

Yes nu är den både bokad och betald, vår resa. Den 11:e - 18:e september  kommer vi att befinna oss på ön Zakynthos i Grekland. Har aldrig varit där men av vad jag hört så är det en väldigt vacker ö. Planet lyfter klockan 05:00 den 11:e och går hem 20:25 den 18:e, så 8 hela dagar får vi avnjuta i värmen! Att jag längtar!

image248

image249

image250

image251

image252

image253

Firande.

I lördags firade vi älsk, som förövrigt fyller år idag, grattis hjärtat.
Det blev hembakad tårta, bowling, förfest och sedan utgång. Mycket trevligt måste jag säga. Och ikväll blir de att åka hem till P's föräldrar och fira. Det blir tacopaj har jag hört. Mums!
image240
image241

Lite lila.

Blev en liten titt på stan på vägen hem från jobbet.(jag jobbar ju ändå där). .inhandlade mig några toppar trots att jag borde spara pengar till vår resa.
image237
image238
Jag insåg ganska snart efter att jag kommit hem att den lila toppen passar in ganska bra i resten av lägenheten och alla mina lila ting.
image239

Kokobom.

Måste bara låta er höra Adams Alsings (och kanske även min) nya favvolåt... kul på nåt sätt, finns både på svenska och engelska.. men jag föredrar nog det sistnämnda.


Mina damer och herrar låt mig presentera Kokobom.

Bakfylla och gocart.

Det blev utgång i lördags med en jobbarkompis och hennes kompisar. Galet kul hade vi. Var dock inte lika kul igår när man skulle upp klockan sju och tvätta, huvale!
Sen bestämde hjärtat och hans kompisar att det var dags för gocart.
Jag stog över pga tillståndet, men agerade fotograf.
image231
image232
image233

Stranden (2)

Igårkväll fick jag äntligen med mig min grabb ner till stranden för att se på solnedgången. Nån picknick blev det tyvärr inte men några fina bilder blev det allt.
image220

image226

Tidigare på dagen var vi och kikade lite på resor, och gick sen ner till piren och tog en glass. Plötsligt skrämdes alla fåglar och flög till ett träd. Då kom denna lilla filur fram bland stenarna. Hade såklart inte kameran med mig så det fick bli mobilen.


Stranden.

Igår blev det stranden hela dagen. Sen på kvällen följde jag med Alex , hennes pojkvän, hans bror och kompisar, ut med deras båt. Det är underbart att bo inne i stan och ändå så nära naturen. Parken på ena sidan och vättern på den andra. Och så city på ca 10 minuter med cykel. (Det har jag dock ingen så jag går och dubblar därmed den tiden)
Jönköping är faktiskt väldigt vackert, när solen är framme=)
image214
image215
image216
image217
image218
image219

You got the love.

"Sometimes I feel like
Throwing my hands up in the air
I know I can count on you
Sometimes I feel like saying
Lord I just don't care
But you've got the love I need
To see me through"


Underbar låt! Source ft. Candi Staton - You got the love

Äntligen lite tur.

Efter all min bitterhet över min sollösa semester kan jag äntligen känna mig lite nöjd!
Jag är ledig idag och imorgon, sen jobbar jag ända till lördag. Äntligen går det min väg!
Idag blirdet stranden!

image213

Middag.

Igår kväll var pappi och hans M hembjudna till oss på lite middag. Det blev 3-rätters.
Först ett räkmousse, sedan kyckling-grillspett med klyftpotatis och kall sweet chili sås. Och till efterrätt en nötpaj med grädde och bär. Det blev jättelyckat och jättegott allting!
image209
image210
Missade tyvärr att fota varmrätten men bjuder istället på en ful min när pappi försökte smyg-ta en bild på mig.
image211

Bitter? Vem? Jag?

Självklart. Två dagar sol på min 3veckors långa semester. Den första satt jag i en bil i stort sett hela dan och den andra var jag tvungen att jobba.
Och vad händer andra dagen tillbaka på jobbet? SOL SOL SOL!!
Men nej, den får jag inte se skymten av, tvättning hela förmiddagen och sen jobbar jag kväll.
Ja, jag är bitter!
image208

RSS 2.0