Freaky friday!

Ja, helt galen! Dagen har praktiskt taget flugit fram! Halv åtta kommer jag till jobbet.. strax därefter är klockan halv tre och jag får åka hem. Vilket jag för övrigt inte hade någon lust med. Strosade runt på stan och sällskapade mina arbetskamrater ända tills strax efter fyra. Vilket kanske var tur. För där var den! Min efterlängtade klänning! I svart! I S! Woho! Fast när jag provade den blev jag tveksam över om den verkligen var jag. Men den fick följa med hem ändå, måste ju känna hur den känns med "rätt" kläder och skor till. Inhandlade även en bondelid tröja. Min första. Dyr var den också, men va fasen! Det är ju vår! Bilder kommer nog så småningom.

Beställde tandblekningsmedel i tisdags också, vilket damp ner i brevlådan igår. Så nu är det bara att påbörja behandligen! Färgade även håret igår. Sista slatten färg. Så nästa gång det är dags blir jag nog blond igen.. tror jag?

Men dagens bästa! Jag kanske har fått tag på en lägenhet! En etta, med garage. Passar inte det älsk flyttar jag själv! Balkong och sovalkal (eller vad det heter) Ganska centralt i jkpg! Det är bra med kontakter alltså! Blir nog att titta på den imorgon! Hoppas!!

Nu ska jag bara invänta älsk och sen får vi se vad kvällen bjuder på. En sak är iallafall säker! Han ska baskemej inte få sitta vid datorn hela kvällen! Det kan han göra när jag somnat (jobb imorgon).

Hur tillbringar du din fredagskväll? Ute? Inne? Med en pojkvän/flickvän? Med vänner?
Hur du än har det, ha det bra! Idag är bra! Jag är bra idag! Jag är glad idag! Idag är en glad dag! :D

Alla har en skruv lös, och den som inte tror det har två!!

Speciellt jag. Jag förstår inte vad det är för fel på mig ibland. Taggar till för ingenting! Så lättirriterad så det finns inte! Speciellt på jobbet! Det är ju inte kundernas fel, att hela dagen blir försenad pga stora beställningar på morgonen, att man inte hinner ifatt, att det är fullt upp hela tiden så man inte ens hinner tänka på vad man egentligen gör!
Och jag har en väldigt dålig egenskap av att när jag inte hinner färdigt med något i tid, eller inte har det rent och fint runt omkring mig (nu pratar jag om jobbet), så blir jag väldigt irriterad och "arg". Det är en himlans tur att kunderna inte ser/hör mig nere i köket.. även om jag ibland muttrar lite väl högt :/
Jag undrar om det kan ha att göra med mina små gula piller jag stoppar i mig varje dag? Dom får verkligen hormonerna att spöka!

För övrigt fick jag en inbjudan från HM på posten idag; You are invited. -Bli först med höstens mode!
Jag känner mig hedrad. Men hallå? Höst redan? Nu får dom ge sig! Jag slår vad om att dom har skickat ut den där inbjudan till alla sina medlemmar. Eller har jag fel? Har du fått någon inbjudan?

What you waiting, what you waiting, what you waiting, what you waiting, what you waiting fooor?!

Tick tock, tick tock...
Det känns som att jag går runt och väntar på något? Väntar på att något ska hända! Men jag vetitusan vad jag väntar på? Kanske på att jag ska orka städa mitt rum, eller att det ska städa sig självt? Det vore toppen!
Har även en vääldigt smutsig bil, massa tvätt att vika, en förkylning som ska gå över.
Men jag tror inte det är det... det känns som att jag väntar på något annat, något större. Någon händelse, förändring.
Jag är så less på dena vardag. Iofs ska jag inte gnälla, det är ju vår och världens härligaste väder! Men det känns inte tillräckligt. Det är något som fattas? Vad? Vad? VAD?

Ikväll kommer älsk hit, ååh har inte träffats på en vecka! Och igår fyllde vi 1 år och 4 månader. Grattis till oss!

Vaknade klockan 8. Nej, just det, klockan 9

Som vanligt glömde jag ställa om klockan igårkväll men tyckte ändå det var bra gjort av mig som lyckades sova till klockan åtta. När jag sen kommer ner visar köksklockan nio. Visst ja. Och nu är klockan redan tio. Det känns som att det var mer än bara en timme som försvann inatt. Jag hinner inte me tiden! Och tiden verkar inte hinna me sig själv heller för den delen.

Är choklad din passion?

choklad
Idag var det alltså dags för chokladkalaset.
Hosta, trängsel och tanter som arbågar sig fram toppades med massor av härlig choklad. I alla dess former.
Mörk choklad, ljus choklad, praliner i olika smaker, chokladglass, varm choklad, chokladkakor, chokladdoppad frukt, chokladskulpturs tävling, världens dyraste kakaoböna och mycket mycket mer.
Mycket smakprover och lite medköpt hem.
Är dock för trött (och för förkyld) för att avnjuta något av det just nu.
Men jag lovar, det kommer inte bli liggande länge!
Hur är det med dig? Är choklad din passion? Och vilken form föredrar du?

Wohoo!

Äntligen några ljuspunker i denna skitdag!

♥ Vårdcentralen gick kanon! Behövde inte ljuga nånting. Dom ska ta bort den. Nu ska den äntligen bort! Dö din jävel, dö! Får ju ett ärr istället men det struntar jag i. Det blir bättre än vad det är nu!

Mina grejer från HM kom idag! Dom skulle komma i slutet på vecka 13 så dom är en hel vecka tidiga:D

Och så dagens minus. Alla mina flickor ska ut och roa sig medans jag sitter här och hostar.
Och älsk vill inte träffas för han vill inte bli sjuk.  Vilken pojkvän, huh?!

Men imorn blir det Chokladkalaset med pappi och hans tjej. Det ska bli mycke trevligt! Om nu smaklökarna fungerar som dom ska:P

Förlåt för mitt gnäll, men den här förkylningen är jag som en kille. Jag tycker sååå synd om mig själv. Jag är nog nästan döende. Nån som vet vad jag menar? Nån pojkvän, bror eller pappa som låter så när han är sjuk? (:


Kreativ som få!

kreativ
Känslan av att vilja skapa, göra någon skillnad eller förändring växer.
Men att vilja skapa men inte kunna gör mig tokig! Jag vet inte vart jag ska börja?
Rita? -Har inga papper
Städa rummet? -Kroppen orkar inte
Sjunga? -Halsen tillåter inte
Sy? -Jag kan inte
Promenad? -Vädret säger emot
Joggingtur? -Förkylningen igen
Baka? -Det går aldrig åt
Fota? -Kass kamera, kasst väder.
Det känns som att det enda jag kan göra är att skriva. Men det känns inte heller kul. Vad ska jag skriva om?
Och så har jag gjort det igen -ännu ett meningslöst inlägg som ingen vill läsa.
Idag suger jag verkligen!

Fredag och vårdcentral!

Idag ska jag till vårdcentralen. Det har jag vetat länge. Och det har jag sett fram emot. Men att jag skulle bli sjuk var ju inte alls meningen. Men så går det väl när man inte lyssnar på sin kropp.
Kände av det redan i måndags -jobbade. Ledig tisdag. Allmänt förkyld onsdag. Hostig torsdag, vilket resulterade i hostmedicin. Vaknade fem i morse, fredag, och insåg att min kropp satte stopp. Dags för feber igen. Jag som resonerade så bra att det var ju bara idag kvar, sen ledig helg. Då skulle jag bli frisk. Men nej, nu förlorar jag pengar iallafall! Elaka baciller!

Men som sagt, vårdcentralen. Det har äntligen blivit dags för mig att få min otäcka leverfläck bedömd. Att det mestadels är en skönhetsnoja får jag hålla tyst om. Får rota reda på en bh som verkligen sitter över den och gnälla om att det skaver och gör ont. Då kanske dom går med på att ta bort den. Jag hoppas!

Svett och tårar!

Ja den här natten var inte att leka med! Jag fullkomligt plaskade runt i min säng. Var tvungen att gå upp två gånger under nattens timmar. Och då mina vänner ska vi notera att jag aldrig vaknar mitt i natten annars.Inte under några omständigheter!
Och nu när morgonen äntligen är kommen, svettas jag forfarande något kopiöst trots att termometern inte visade mer än 37.8. Och tårarna droppar ut ur ögonen när det i själva verket är ur näsan jag försöker få ut något. Stackars mig! Och stackars er som får läsa om min slemmiga förkylning!

Näe, nu hörde jag här i bakgrunden att de har en barista och kaffemaskiner i Efter Tio studion. Det låter det. Alltid kan man väl få något tips som kan göra arbetsdagen aningens roligare. För nej, stängning är inte kul! Även om Hv-killarna tittar in. (är det hemmamatch ikväll förresten?)
Näsch, det blir nog knapra ipren idag också! Ha en fin dag, i det kalla, men soliga vårvädret!

ps. jag kan fortfarande inte fatta att jag i förrgår blev 20.000kr rikare. Bara sådär. Det är för mig oförståeligt. Vissa människor är verkligen värda guld! ds.

Viva La france -ett år sedan.

Igår var det ett helt år sedan jag kom hem från Frankrike. Det var en månad full av upplevelser, nöjen, längtan och lärodom. Lärodom om ting och personer, men framförallt om mig själv. Jag blev starkare. Vi blev starkare älsk. Det var ett litet h*lvete emellanåt när jag var där. Vi kunde endast prata några minuter, och inte ens varje dag. Men vi klarade oss igenom det. Och det stärkte oss. Det var ett once-in-a-lifetime-erbjudande som hela min gymnasietid grundat sig på. Jag ångrar det inte för fem öre! In fact. Ta mig tillbaka!

Det var lätt världens bästa praktik!

Feber.


Då var det alltså dags igen. Förkyld. Feber. Även om feber enligt mig inte är feber om man inte har över 38 grader. Måste vart P's systerdotter som smittade mig i söndags när vi satt barnvakt. För det var ju mest jag som fick passa henne. Medans P lugnt satt kvar i soffan och kollade på Hv, flög jag som en jojjo upp och ner ur soffan och försökte förstå vad lilla H ville. Inte så lätt när hon bara säger kom och drar med en in på toan, men sen varken vill dricka eller tvätta tutten.
Men höjdpunkten var nog ändå när hon gick och hämtade en ny blöja och våtservetter och gick in till sängen, sa bajs och la sig i blöj-bytar-ställning. Jag och P tittade på varandra och bröt ut i ett asgarv. Ska vi byta blöja? Efter minuters försök att få varandra att göra det beslöt vi oss tillslut för att försöka, tillsammans. Av med byoxor, av med blöja. Och gissa vad! Inget bajs. Jädra unge! Men men, nu vet vi ju hur man gör. Kan vara bra inför framtiden. (Dock inte en snar framtid!)

Haha, ungar va?! Jag säger då det. Nu ska jag snora vidare och försöka uträtta nån nytta här hemma på min lediga dag. Later.

Snödroppar och snö?

Nu är basekmej den sista potatisen satt! Jag vill inte ha mer snö!! Jag vill ha vår, vår och ännu mer vår!! Vad har vi människor gjort för ont för att du där uppe ska slänga ner massa snö på oss? VA?! Fy skäms!

Och som grädden på moset skulle min granne kolla på min bil idag. Och 2-3km hemifrån älsk ringer mamma och säger att han inte hinner. Men vänder jag? Nej. Utan nu sitter jag här hemma och håller på att förgås av uttråkning. Och älsk ska vara barnvakt vid fyra så han kan inte komma hit heller. Jag känner det i tårna att jag kommer åka dit igen.. 8 mil i onödan, fram och tillbaka. Men vad gör man inte. Eller vad gör man? Vad gör jag? Usch vilken skitdag!

 Fredagens outfit för övrigt.

Lyckad afterwork!

Efter att ha anlänt till Munken och insett att det inte öppnade förens klockan sex bar det istället av upp mot Centrum och Karlssons, där det yrde dun! Enligt dagens JP var det ett 50-tal ungdomar som hade startat kuddkrig runt 17-tiden. Några kuddar hade gått sönder, därav allt dun som yrde lika vilt som om det hade varit snöstorm. Tur det, så att inte min första ganska idiotiska tanke stämde - att dunet kom från Chicki Ma Ma.
Anyway, vi hamnade tillslut på Harrys. Men vi var så hungriga att vi beställde á la carte istället för att äta plockmat på afterworken. Och  tur var väl det, för oj så gott det var och va mätta vi blev.
Fick även roliga bordsgrannar, som fick oss att satsa varsinn 20-lapp på resultatet i Hv-Brynäs matchen. Dessvärre vann ingen av oss, men vinstsumman hamnade på runt 2200 om man var ensam om att ha gissat rätt.

Och denna bordsgranne.. a.k.a Dr Phil. Shit vilket djupt snack det blev senare på kvällen. Kärleks-,sms- och relationsråd fick vi. Och även om han inte alltid sa vad man ville höra måste jag erkänna att han hade jävligt rätt i många saker! Men av 37 års erfarenhet vore det väl illa om det vore tvärtom!?

Efter mat och ett antal glas så mötte jag upp mina vänner på Huset, det kunde iofs kvittat för där var det inget liv så det blev inte långrandigt. Men jag hade en helt lyckad kväll! Tack mina kära arbetskamrater! Jag tänker på två av er som jobbar just nu och inte mår tipptopp! Håll ut!

Själv sitter jag här hemma hos älsk efter att precis ha fått i mig två mackor och lite oboy. Stackars älsk är och jobbar. Och ändå hämtade han mig inatt. Man ska ha pli på dom! Haha!

Självklart glömde jag datasladden till min kamera hemma så jag har tyvärr inga bilder att bjuda på ännu. Men outfiten blev som tänkt: nya skorna, svarta leggings, svart klänning och guld accossearer.

Ha en underbar lördag!


Outfit-fredag

Jag tänkte mig detta:
 tillsammans med leggings och mina nya skor.

Men problemet är vad jag ska ha upptill. Vill ha något liknande dessa:

Eller blir det för svart? Inte tillsammans med accossearerna va?
Då gäller det bara att få tag i någon liknande klänning/tunika till på fredag.
Någon som har något tips?

Nu ska jag gå ut och själv försöka bli lite guld-skimrande i den härliga vårsolen.

Galet Glad!

Man kan inte annat än att bli glad. Bara genom att vakna och se solen lysa utanför fönstret försvinner all eventuell ilska av att ha vaknat klockan åtta på min lediga dag! Jag praktiskt taget flög ut på min morgonpromenad! Inte ens den var jobbig!
Nu ska jag upp till grannen och hjälpa honom skruva fast en skruv nånstans.. han sa att mina små händer antagligen kommer åt där :) Ha en trevlig dag! Bjuder på lite vårtecken jag fann i vår trädgård.
       

Fredag nästa!

Vilken underbar dag det har varit! Tänk att solen kan göra en så glad:D Dessutom bestämde vi på jobbet idag att vi ska gå på afterwork på fredag. Kommer ju bli kanon! Har aldrig varit på afterwork faktiskt. Men det är säkert något att ha! Efter det blir det utgång med mina brudar. Det är minsann dags att skaka lite rumpa igen! Va längesen nu. Har nog inte varit ute "ordentligt" sen innan jul någon gång.
Och för första gången ever vet jag redan vad jag ska ha på mig. Gäller bara att hitta en bra topp/klänning/tunika. Någon som har nåt bra tips?
Nu ska jag och min filt pallra oss bort till soffan och tigga lite massage av mammi. Helt otroligt vad ont i axlarna man får efter jobbet. Usch och fy! Kanske åker på att hämta bror efter Hv matchen me.. och jag gissade rätt i morse. Davidsson och grabbarna dök upp som vanligt runt fyrasnåret. Hoppas innerligt att vårt kaffe ger dom en seger ikväll!

VÅR!

Ja nu verkar den äntligen vara här!
Min morgonpromenad bjöd på både fågelkvitter och sol. Helt underbart!

Efter en helg med bio(Blood Diamond) , jobb, shopping, melodifestival, och mer jobb är det nu dags att fräsa in till staden för ännu mer jobb. Stängning väntar..kunde vart bättre. Men jag är utvilad och känner mig pigg så det ska nog gå bra! Ska även inviga min nya vårjacka. Äntligen! Ska försöka hinna knäppa en bild senare.
Och på tal om stängning har ju Hv hemmamatch idag, så det är nog inte omöjligt att dom tittar in på jobbet för en kopp kaffe.  Det är ju alltid något. Ha en strålande vårdag alla bloggare! :D

When the night comes falling...

...sitter jag här hemma alldeles ensam.
Dagen började med jobb, därefter lite shopping med Sandrorna och sedan var det dags att bege sig hemåt. Mammi är i gbg och bror hos pappi. Så då återstod bara jag som kunde kolla till katten. Tjejerna kunde tyvärr inte följa med för lite mat, tjat och melodifestival och älsk hade andra planer. Så min kväll blir ensam. Mat orkade jag inte laga så det blev lite gröt. Ska hoppa in i duschen nu och sedan mysa ner mig framför tv'n och försöka hålla mig vaken tills det är avgjort. Det väntar ju jobb även imorgon så det blir inte sent. Men hoppas på att hålla ögonen öppna tills vinnaren är korad. Vem tror du vinner?


Mina dagsinhandlade skor.
Måste säga att jag är väldigt nöjd! Tänk er en klänning med leggings eller overknee-strumpor tillsammans med dessa sötingar. Åh, om det bara vore vår!

Grå torsdag, grå Pauline.

Imorse när jag stog på jobbet och kikade ut på huset mittemot verkligen lös det upp, jag blev bländad, det bara skrek gult - SOLEN! Det är helt ofattbart vad glad man blir av att bara få se en liten skymt av den. För det var allt det blev. Någon timme senare när jag återigen tittade ut - mulet och regn. Grått. Som vanligt. Precis som jag.
Men all snö är ju nästan borta nu iaf, så lite hopp om att våren är på gång får man ju.

Anyway, lite halvgalen vecka har det varit. Min stägningsvecka har änsålänge inte resulterat i en enda stängning! Igår morse blev jag väckt av telefonen 06.30 och bads vara på jobbet senast om en timme. (Och då mina vänner ska vi inte glömma att själva bilresan tar 30 minuter, att jag inte hade packat till älsk som jag skulle till efter jobbet och att jag inte hade duschat och kände mig som en smörbytta i huvvet) Men det var bara att skutta upp, slänga ner ett ombyte kläder och fräsa iväg till jobbet i 120km/h :P Landade på jobbet ca 07.20 iaf och slängde på mig ett hårband för att dölja mitt otvättade hår. Vissa dagar är man glad över att inte behöva se bra ut på jobbet.

Idag blev det inte heller någon stängning som sagt, utan jag slutade halv fem och hade bestämt mig för en shoppingrunda. Vilket tyvärr endast resulterade i en parfym och öronhängen.
Fakta: Jag behöver verkligen kvinnligt sällskap när jag ska shoppa! Jag är så sablars osäker. Plus att ingenting i Jönköping känns speciellt lockande. Jag behöver hitta en stil. Min stil! Men hur lätt är det när man bara använder "vanliga" kläder till och från jobbet i stort sett. Jag är ju knappt ute på helgerna ens. Utan antingen jobbar jag eller skruttar runt hemma i mysisar.
HJÄLP MIG!!
Innan jag förgås :(

ps. Ikväll hejjar vi på Hv71 med Davidsson och grabbarna som som alltid innan hemmamatch kommer till jobbet och tar en kopp kaffe (och ibland nån liten onyttighet).  Hv71+Bernards City=vinst?!

Den gångna helgen

Tänkte bjuda på lite bilder från helgen som gått. Då jag som bekant var i Värmland/Dalarna med min familj och min "nya" familj med respektive. Det blev skratt, mat, alkohol, trötthet och en jäkla massa skidåkning och vurpor, då många prova snowboard för första gången. Jag höll mig dock till skidorna när vi bara var iväg över en helg. Har inte åkt på 6 år, men det blev minsann både barn-,grön-,blå-,röd- och svart backe(: Lite stolt får jag vara=) Här är iaf ett litet kollage och några andra bilder. Enjoy.
image26

Värmland-Säfsen-Skidor

Snart bär det äntligen av!
Jag, älsk, lillebror+tjej, mammi+"pojkvän", 3 av hans döttrar+2 pojkvänner. Och så kissen.
Efter jobbet. Till värmland, till mormor och morfar.
Äta. Sova.
Vakna. Frukost. Iväg till backen. Skidor/snowboard.
Hem från backen. Äta gott och fira en av mina "nya" systrars 18-års dag. (:
Söndag: Skidor förmiddag. Hemfärd.

Ooooh! Det kommer bli så kul! Längtar sönder! Men packa hann jag fasen inte med igår. Det blev gjort alldeles nyss. Och snart kommer älsk från jobbet. Då åker vi.  Han insisterar på att vi ska ta hans bil. Gärna för mig, då får jag ju sitta fram. Medans mamma, bror + hans tjej får sitta i baksätet med katten i knät. Haha!
Bloggen var som vanligt seg igårkväll, så jag hinner bara ändra detta inlägg till nutid nu. Så jag tar itu med era bloggar och kommentarer ordentligt när jag kommer hem! Trevlig helg! Det tänker iaf jag ha! ♥

RSS 2.0