Kan det bli värre..?!

Den här dagen har verkligen varit skit. Den började hyffsat men efter nio-fika-kunderna gick det bara utför. Fick inte vara ifred och göra klart någonting utan fastnade praktiskt taget i kassan. Och då måste jag påpeka att -för att vara höstlov är det väldigt mycket pensionärer och föräldrar på stan, har de också höstlov?!
Precis innan lunch skulle jag iaf försöka få i mig lite kaffe för att piggna till. Fick i mig två-tre klunkar sen var det kört igen. (Är det sant förresten att man blir så mycket gladare och spralligare och piggare av kaffe, eller är det bara psykiskt? Idag räckte iaf de där futtiga klunkarna ett par timmar innan humöret rasade igen.)
Skulle bara ställa ut soppskylten ute innan lunchen drog igång, då jag självklart drämmer hela dörren rakt på min redan onda tå! S*tans, j*vla, h*lvete!!!! Höll på att börja lipa, bokstavligt. Den är helt uppfläkt!
Inte nog med det så var det förmodligen årets längsta lunch idag och alla knäppgökar i trakten verkade ha hittat till just vårt café. Och när jag äntligen hade fått äta lunch (typ 1.5 timmar senare än vanligt) kommer vd'n och gnäller. Och folk fortsätter välla in.
Och när jag äntligen kom ifrån skiten är det svinkallt och halvt storm ute plus att tvätten väntade på mig här hemma. Skitdag! Hade jag varit 1½ vecka fram i tiden hade jag krupit ner i badkaret och gömt mig där resten av kvällen!

Men ska jag säga något positivt om den här dagen alls så är det bara imorgon kvar sen har jag jobbat mina 10 och är ledig två. Tjohooooooo!

Utmanad/Utmanar

Jaha, då har även jag blivit utmanad. Av Monika & Caroline.

Regler
Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem


7 saker om Pauline
• På min första "fylla" blandade jag sprite & whiskey (som jag snott hemifrån) BLÄ! förövrigt!
• Har alltid drömt om att bli sångerska
• Är fruktansvärt kvällstrött
• Är bara 163 cm
• Körde på trottoaren 2 ggr på min uppkörning, men klarade det ändå :P
• Är fruktansvärt lat när det gäller träning, har fortfarande inte kommit igång
• Jag kan flamsa som en fjortis när jag är trött/full/för glad

Sådär, mer spännande blev det inte, är kass på att säga saker om mig själv. men men..
känns som de flesta redan fått denna utmaningen men får väl utmana:
Linda, Marie, Michelle, Nathalie, Erica, Emelie & Maggie

Strukturlöst.

Jag har för tillfället ingen struktur på någonting känns det som. Timmarna flyter samman. Dagarna flyter samman. Veckorna går alldeles för fort. Fast samtidigt för sakta. Har nu jobbat 7 dagar, av 10. Ska tillbaka till jobbet strax för att sätta upp lite hyllor och skit. Kul.
MEN- Vi har fått en lägenhet. Centralare än nu. Fräschare än nu. Större än nu. Och därmed dyrare än nu. Så det är skönt att jobba mycket så man får lite extra pengar framöver. Vi flyttar nämligen om mindre än 2 veckor redan! Så blir lite dubbel hyra denna månaden, men ingen större fara med det.
Vet inte hur jag ska hinna bara. Jobbar ju som sagt 10 dagar nu, sen ledig 2. Sen jobbar jag 8 dagar  och mitt i de dagarna ska vi flytta. Jösses! Vi får bo i kartonger ett tag helt enkelt för jag kommer vara helt slut när flytten väl är avklarad!

Jaja, nu har jag fått gnälla av mig lite. Väldigt tråkigt inlägg, ledsen för det. Jag väntar på min energi.

Bilder från en fredagskväll några helger sen.

Lördag.

Hej hopp! Nu vare längesen igen.. ledsen för det, men mycket som händer just nu. Berättar om det snarast!
Igårkväll var vi ute och åt på Jensens.. mumsfilibabba! Blev lite för sent i säng dock.
Dagen idag har bestått av jobb och nu sitter jag som en hösäck i soffan,trots kaffe. Men ska snart hoppa i duschen och sen göra mig iordning för kvällen, ska på inflyttningsfest hos kusinvitamin! :) Ska bli trevlans! Får dock ta det lugnt då jag jobbar även imorgon. Sen är det bara 5dagar jobb kvar innan jag är ledig. Tjohoo!
Kusin.


Glöm nu inte snurra klockan ikväll bloggers! Det gjorde jag för ett år sedan och dök därför upp på jobbet en timme för tidigt. Inget som ska upprepas detta året!

Hepp got to go.


 


Avskedsfika.

Har precis kommit hem efter att ha hejdå-fikat med Sandra, Sandra & Carro. Min ena Sandra åker nämligen till Florida inatt. Stackars, stackars henne ;)
Hoppas du får (17?) helt underbara dagar med sol, värme, bad, shopping och upplevelser stumpan!! Jag är INTE avundsjuk! Inte ett dugg! Hah!


Kommer sakna dig gumman! ♥

Dresses.

Idag är jag ledig. Känns underbart skönt. Fast var uppe tidigt och städade lite snabbt för 9.30 kom Ann-Sofie med sin lilla bäbis och hälsade på. Supersöt pojk! Den stora får jag träffa nästa gång =)
Senare idag ska jag och lillebror upp på a6 en sväng och köpa present till hans söta Sara! Hade tänkt sola en sväng me, men får se vad som hinns med, har ju tv-kväll idag (GossipGirl & One Tree Hill).

Ska iaf visa klänningarna jag köpte i lördags. Två svarta, kanske inte så kul, men användbart. Köpte ett par strumpisar med men de orkade jag inte dra på mig. Gråa glansiga iaf.


Den här klänningen är så galet skön! Måste nog springa och köpa en lila också=)


Gillar denna med, med fickor och knapp vid kragen.

Fan. Nu blev jag shoppingsugen. Typiskt.

Underbart.

Om några timmar är alltså även denna helgen slut. Måste det gå så galet fort? Men så är det väl, när man har kul!?

Helgen började iaf med afterwork i fredags. Satte alltså igång vid halv fem tiden. Vid sju kom min kusin med bussen från Sthlm, så kilade ner på stationen och mötte upp henne. Kära Putt kom också dit för att hämta hennes väska då vi skulle svira natten lång. Satt på afterworken på 8 glas ett tag till, sen gick vi till harrys/sliver. Sliver är ett ganska nyöppnat ställe här i Jkpg, som ligger i Harrys lokal. Döfräscht var det! Fast dessvärre inte så mycke folk. Men dessto mer alkohol, vilket resulterade i att vi tog taxi hem ganska tidigt. Men har man hållt på sen fem så.... :)

Jag & kusin S på 8Glas


Inne på 8glas. Linda&Alex. Baren. Malin pratar i tele bakom gardinen. Jag&S.


Sliver. Eftersom vi började tidigt gick vi även dit tidigt, därav folktomheten.


Barerna. Mina 3 Sandror. Söta Malin. Jag&S lite galna.




Lördagen vaknade vi ganska tidigt. Åt gourmetfrukost (skramlade ägg, macka, keso, kalkon, prickigkorv, paprika, sallad, a-fil, juice, oboy) och knatade sedan ner på stan där vi hittade alldeles för mycket fint för våra plånböckers bästa. Köpte iaf två klänningar var (visar en annan dag). Åt lite lunch på jobbet och gick sen hem för jag skulle hinna baka tårta åt Sandra.
Sedan kom min lilla mammi och plockade upp oss för lite mathandling. Sen lagade vi mumma mat, åt godis (för 95 spänn!!!!!) och tittade på Dirty dancing.





Idag vaknade vi vid nio-tiden. Åt än en gång gourmetfrukost, fast idag framför Pretty Woman.
Gick sedan en härlig promenad i solen, vilken vi avslutade med 20min solning innan vi gick hem, duschade och åt lunch. Sen följde jag henne till bussen och här sitter jag nu.
Väntar på Putt, som jag knappt sett på hela helgen, tvättar och ska strax laga lite mat.
Tillbaka till vardagen med andra ord. Men efter den här helgen kommer det gå galant!
Tack alla mina underbara, och underbara Sara!!!! <3


Mys.

Hej och hå, jobba på. Mycket att göra än.. städa, duscha, diska... för imorn kommer favvo!!
Hon möter upp oss direkt på afterworken och sen väntar en lååång och härlig utekväll. Så ramlar väl hem  frammåt mitt i natten nån gång.. tror inte hon märker om det är städat eller inte då men... man vaknar ju nång gång :)

Här är iaf mina (få) inköp från Stockholm!





Javisst ja.. hälsar en liten puss till mina S! Jag vet ju att ni läser ;D

Jag lever.

Hej och hallå blogg lilla. Ville bara tala om att jag lever, och jag vet att jag lovade ett inlägg igår för att visa det jag inhandlat i Sthlm. Men det verkar som att min dator har blivit sjuk. Skärmen startar inte :( Och har haft fullt upp här, eftersom min kära kusin kommer på fredag! Så har fixat och donat och nu städar jag min garderob.
Men jag LOVAR ett inlägg imorgon och då ska jag även svara på kommentarer. Puss så länge!

Stockholm.

Gaaaalet rolig helg i huvudstaden! Åkte bussen tidigt i lördags morse. Checkade in och knallade ner på stan för lite shopping. Sedan tillbaka till hotellet för att göra oss vackra och sedan utgång. Mötte upp min kusin som bor i sthlm och hennes kompis, som hade fixat oss på listan på nåt nytt ställe vid Nk - Magenta hette det, så vi kom in gratis! Perfekt!
Dansade hela natten lång. Tillbaka på hotellet vid fyratiden på morgonen. Sov några få timmar, åt hotellfrukost, checkade ut. Gick ner till stan (genom gamla stan, så mysigt!) och shoppade tills det var dags att åka hem.
Helt underbar helg! Ville inte åka hem igår!
Shoppade dock inte så värst mycke, men lite grann. Visar det imorgon. Nu bilder ;)

Dag 1
*Frukost på bussen. *Vårat hotellrum. (Vi hade visst bokat cabinrum och bodde därför 2plan ner i marken utan fönster haha!) *Rosa toapapper med blommor ;)


*Åt på tacobar när vi kom ner till stan. Det var det vidrigaste vi ätit. Sandras burito droppade och köttfärsen var typ grytbitar. FY!


*Tillbaka på hotellrummet valde vi vad vi skulle ha på oss. *Jag rollade mig. *Matchade linne&cider och Sandra var söt!


*Inne på Magenta. Sandra köpte varsin sånhär drink till oss, 6:or... 280 spänn!! Heeeelt galet! Och det smakade baara sprit:P  *Ganska folktomt när vi kom. *En halvtimme senare var det proppat.

*Blev bjudna på champagne. *Carro tackar för det ;) * En kusin på varje sida, jag trivs :)




Dag 2

Gick från Medborgarplatsen, där hotellet låg, ner mot stan..


*SandraSöt. *Engelen. *Urgulligt café med söta gubbar framför i gamla stan.


Det hängde massa rosa rosetter över gatan i stan. Och sen unnade vi oss riktigt god mat som kompensation och som avslut. En riktigt lyckad helg! Måste göras om SNART!!!

Stockholm nästa.

Nu ska jag strax ner och hämta den sista tvätten, sen krypa till kojs.
Kläder och andra grejer är framlagda. Packar ner det imorgon, annars kommer jag förmodligen få en liten katt i väskan också :)
08.05 imorgon bitti går bussen mot Stockholm. Stannar bara en natt men får två hela dagar. Ska bli så skoj! Mycket shoppat och mycket festat hoppas jag på. Och, såklart, mycket hotellfrukost! MUMS!!!

Kommer hem sent söndagkväll, så vi hörs på måndag. Ha en fin helg alla söta bloggare!! :)

Fika är mitt liv.

Igår var vi ute hos Linda och fikade och gosade med barnen. Så himla mysigt!!!!

Äppelpaj, glass och te.

Så jäkla söt!!

Kolla lasset! Hah, GrysanMysan!! Sen hjälpte de Linda att plocka ur diskmaskinen! Jag var helt fascinerad, de är bara 1 år & 9 månader resp. 2 år &10månader!!

Myyyys!!


()()()()()()()()()()()()()()
Nu ska jag duscha lite snabbt innan premiären av Bonde söker fru.
Imorgon efter jobbet blir det fika med Sandra!

Rosa för Rosa.

Idag (och oktober ut) är jag rosa för rosa bandet, min mamma och alla med henne.


Rosa brosch, öronhängen, skraplott, 2 rosa band på jobbet, rosa iPod, rosa sjal, rosa himmel.


Även mitt jobb ställer upp. Bröstbakelser och rosa bandet tårta.

Vad tycker ni? Liknar de bröst?


Grattis.

Tack för alla fina kommenater om tårtan!! :D Jättekul att få lite respons, gällande nåt man gillar=)
Igår var det firande av födelsedagsbarn som stod på schemat. GRATTIS!!!! till Carro som fyller 20 idag! Och till Sandra som fyllde 21 i onsdags!
Måste verkligen bättra på min bloggning nu! Tappar ju maaaassa besökare ;( Men tack till alla goa som fortfarande tittar in:D
Lite bilder från igår.
Min outfit.


Carros förlovningsring. Yttligare ett grattis!! Sen spelade vi sanning eller konsekvens och vi fick blanda en drink till C med valfritt innehåll.. blev slattar, chokladsås, dooleys och en maräng på toppen. Sen skulle S sätta läppstift på S med ögonbindel.


Jag & S. Nån är sugen på marängswiss. S ser med bananer.

Jag (lägg märke till Carros vinglas i bakgrunden). Och C med sin "tomtebloss"-grattis drink.


-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
Idag är jag segare än seg. Måste städa, måste diska, måste laga mat. Sitter här, gör inget.
Kanske sen.

Tårta igen.

Hej hopp! Ville bara tala om att jag lever. Har inte haft nåt vettigt att skriva om de senaste bara. Jobbat 9 dagar i rad nu, bara imorgon kvar sen är jag ledig och kan samla på mig lite nya krafter!!
Igår fyllde Sandra sötis år. Jag bakade tårtan. Dålig kvalle på bilden dock, hade lite bråttom, ursäktar detta :)


RSS 2.0