Jättetekopp.

Måste bara visa mitt senaste inköp. Hur snygg är den inte?!


Kolla sizen!

Ljus.

Precis uppkommen från ett härligt bad, efter jobb och en promenad med mina S.
Tänkte visa ljushållarna jag köpte till badrummet igår. Har letat länge men så plötsligt sprang jag på dem på åhléns. Ljushållare med sugpropp - perfekt till badrummet!



Nu vankas det mat!


Fredag,lördag,söndag.

Tjo! Då var det åter helg och jag har slarvat med bloggeriet igen. Hinner fasen inte.
Anyway, i fredags kväll var vi hos Linda för lite vin och räkor. Väldans trevligt och väldans mums!


Igår vart de festligt. Förfest hos Sandra och sedan utgång. Lite under förväntningarna men var ändå helt okej.
Lagade kyckling-enchiladas, sjöng lips och spelade våghals. (sanning eller konsekvens)


Idag har vi lullat på Ikea en sväng och sen var jag och fikade med min söta kusin. Myspys!
Invigde mina nya jeans på riktigt, även att det var lite kallt.
 Nu ska jag ta ett bad. Sen bara soffmysa hela kvällen! Tjipp!


Spetsjeans.

Halloj alla fina!
Idag har varit en bra dag. Varit på bra humör, fick visserligen jobba över 45 min (jobbade alltså 9,5h idag) men det gjorde inte så mycket. Sen var jag upp på a6 en sväng och nu är jag nyligen inkommen från en promenix med Alex. Skönt. Benen är lagom spaghetti. -Ja, vi går jäättefort!!
Köpte ett par finfina jeans idag (som en sötsöt bloggerska tipsade om i veckan :) )
Jeans med hål, "lagade" med spets. Nu borde det bli vår imorgon!
  


Tröjaarmbandegoserietisdag.

Nu är det snart dags för vår traditionella serie-tisdag. One Tree Hill & Gossip Girl. Ska väl hitta lite morötter eller nåt annat gott att knapra på medans vi tittar=)
Tänkte bara jag skulle visa tröjan jag köpte, alla i Jkpg har förmodligen sett den eller köpt den. 200:- bara, hur skön som helst! Köper nog en till i annan färg när lönen kommer..

Köpte ett fint armband i helgen med.

Och så lite ego med plutmun (vet inte varför jag lyckades göra sån min på alla bilder) Svårt att vara seriös förmodligen.


Hepps, tevin kallar!

Tävling.

Nu har Sara "Modell för en dag"-tävling igen. Kom igen och var med allihop!


Helgen som gick..

Då drar sig ännu en helg mot sitt slut. Förstår inte varför det ska gå så fort.

I fredags blev det bara hemmamys med tacos & Let's Dance. Vet inte om jag tycker det speciellt bra, men ändå lär jag fastna nu när jag börjat titta! Får heja på Laila, så jag har en anledning till att titta :P


Igår blev det rejäl sovmorgon, sedan upp på a6 en sväng med Sandra för att besöka systemet. Blev även lite butik-titt. Köpte en jättemys/skön tröja! Ska visa sen. Sen var det hem och svänga om för att sedan möta ladiesen på stan och köpa hämtmat. Sedan gasade vi hem till Sandra (den andra) för lite mys och förfest. Sedan utgång. Var verkligen dött ute igår. Så vi gjorde en deal att vi får svira till det nästa helg igen, som kompensation!

Idag har jag varit ute och gått en sväng och städat här hemma. Ska fixa lite mat nu (korvstroganoff) sen glassa i soffan resten av kvällen tror jag. Man är ju lite sliten såhär dagen efter. Vad pysslar ni med ikväll?

Bilkrock.

Igår eftermiddag frontalkrockade min kompis pojkvän med en lastbil. Läs här. 
De färdades i minibussen och min kompis kille satt på passargerarsidan. I bilen bakom dem fanns deras kompisar, som såg hela krocken.
Lastbilen körde först rakt över personbilen framför  (den bilen var mos och föraren omkom omedelbart) och sedan in i minibussen, så den välte, och puttade den sedan flera meter.  Min kompis kille satt då neråt, låg ner, så att säga, och höll upp sin kompis som satt fastklämd under ratten. Ambulansen kom och de fördes till sjukhuset i Örebro. Föraren fick punkterad lunga, krossad mjälte, brutna revben, någon ful benfraktur mm. Min kompis kille klarade sig med ett sytt öra, glassplitter-sår, ont i höften, blåmärken och allmänt mörbultad. Snacka om änglavakt!

Nu förstår man verkligen hur snabbt livet kan förändras. Till och med tas ifrån en. Man ska inte ta något för givet. Hemska saker händer. De händer nära en, fast man aldrig tror det. Ibland har man änglavakt. Ibland inte. Ibland blir livet plötsligt fruktansvärt orättvist. Ibland är man lyckligt lottad. Jag måste nog lära mig att vara glad för det lilla och uppskatta det jag har. Man vet aldrig hur länge man får behålla det.

A & S, alla tankar till er och eran vän på sjukhuset! Ni hade änglavakt!

För mannen som omkom, tänker jag nu ha en tyst minut.


Sugrör eller nåt.

Då var äntligen den lediga dagen här! Tog en rejäl sovmorgon. Åt en god frukost. Slappade lite. Tog en nästan 2 timmar lång promenad. Åt lite lunch och drack god jordgubbssmoothie.


Ska börja pyssla här snart innan Puttis kommer hem, plocka ner alla tomtar och sånt, är nog på tiden, men har inte orkat förr. Kanske baka också? Är lite sugen på det. Något tips? Men först ska jag nog brygga lite kaffe så jag blir varm i kroppen. Blev lite frusen efter promenaden.

Bomber och kulor.

Efter viss besvikelse över att min lediga dag blir på onsdag istället för imorgon gick jag hem och tog ett varmt bad. Tittade i min lilla skål med bomber och kulor och valde ett par kulor och ett brushjärta. Och skum, självklart.
Nu sitter jag här i soffan igen, alldeles mjuk och härlig i kroppen. Blir nog sängen om en timme eller två. Verkar fortfarande lida av den där konstanta tröttheten....

Gårdagen.

Då sitter man återigen nersjunken i soffan. Skönt efter en dags jobb.

Bion igår var okej, som de andra Wallander filmerna ungefär. Tycker dock det är lite konstigt att knappt ingen pratar skånska, trots att det utspelar sig i Ystad! Märkligt. 
Dessvärre fick jag inte avnjuta middagen tillsammans med några moviestars - de syntes inte i nån scen :( Lite trist, hade vart ballt annars.
Efter bion knatade vi bort till Jensens där jag bokat bord. Åt först vitlöksbröd med smält ost, och sedan laxen. Vet att man borde äta kött när man är där, men jag kan inte låta bli. Lax är ju tusen gånger godare!


Mätta i magen knallade jag och Puttis hemåt. Hatade det här brobygget från början, men nu tycker jag faktiskt att den är ganska snygg (trots usel bild då jag bara hade lillekameran med).


Movie and food.

Om en halvtimme måste vi gå hemifrån. Vi ska på bio - Wallander.  Ska gå me pappi och lillebror och deras girls. Finns en stor chans att papps och M är med på duken. De hamnade ju mitt i inspelningen i somras. Ska bli spännande att se :D Efter det blir det Jensens BØfhus. Mummmmsss!!


Chokladmintkola.

Tjosan! Nu är jag hemkommen från jobb och nerslagen i soffan. Är underbart väder ute, så borde ta en promenad men den där huvudvärken verkar inte vilja ge sig så sitter nog kvar här. Ikväll blir det nog lugnt, lite god mat och tv skulle jag tro. Måste nästan kika på Let's Dance. Bara för att.

Lovade  Marie för ett tag sen att jag skulle lägga ut receptet på mintkolorna jag och mamma bakade. Kanske inte så stor idé nu, när hon har sockerförbud, men recept går ju att spara (:

Ca 60st

100 g smör
2 dl vispgrädde
3 dl socker
1 dl ljus sirap
1 tsk vaniljsocker
(2 msk siktad kakao/ några droppar pepparmintsolja)

Smält smöret i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt grädde, socker, sirap och vaniljsocker. Koka utan lock, rör om då och då, tills termometern visar 124 grader. Rör i kakaon. Häll smeten på en oljad plåt. Låt svalna.
Gör en ny sats, precis likadant fast med mint istället för kakao. Häll den smeten uppepå den första.
Låt svalna. Skär i bitar och slå in i papper.

Jag och mamma slog in kolorna i celofanpapper och diverse snören jag hade hemma (mest paketsnören).

Jag bakade ju en hel del före jul. Julgodis och praliner. Köpte små plåtburkar till godiset och askar till pralinerna och gav bort i julklapp. Väldigt uppskattat faktiskt.


Har inte smakat pralinerna själv än, men har några kvar i frysen så är nog dags. . . . (:

Onödigt inlägg.

Pust. Så damp man ner i soffan. Farligt. Måste ner till tvätten om 5. Sen springa upp och ner hela kvällen. Hade även tänkt att städa, städa undan julen och plocka iordning här lite. Får se hur det blir med det. Fick sådan sprängande huvudvärk, och snöt bara blod nyss så kanske bäst att hålla sig stilla. Ta ett bad eller så. Hes som en kråka är jag också. Som om jag vore i målbrottet. Tokigt.


Hade helst bara legat så här hela dagen. Utsträckt över isen. Som en slagen hjälte. Tvärs över sprickan, bara för att trotsa. Andas in kylan och den friska luften. Känna solen. Leva. Frihet.


Skridskor2.

Trodde igår att jag åkt på sjukan igen, så även i morse. Men jag vägrade sitta hemma sista lediga dagen innan jobbet drar igång på allvar igen så det blev ut till papps för mer skridskor.
Det var inte lika många minusgrader idag men det kändes mycket kallare! Blåsigt, mulet och ett lager pudersnö på isen. Så lite kämpigt. Men tror att luften gjorde mig gott för nu känner jag mig bättre. (Till skillnad från i morse då jag knappt kunde prata och vägen hem från pappi då jag nästan bad Putte att stanna bilen för jag mådde så illa.)

Är nu mätt i magen och nyduschad. Ska knapra i mig en strepsils tror jag och sen lite dunder hostmedicin från svärmor sjuksköterska, sen hopp i säng. Börjar tidigt imorgon. Först lite bilder från dagen.


Kaffet smälte en grop i isen!

Blåste rätt bra..

Jag gjorde en snöängel.

Det small rätt bra när isen sprack!

Åkte lite slalom, blev fint mönster.

Nu ska jag göra min 3:e och sista bokning för idag. Bio och restaurang är bokat för lördag. Återstår gör hotellbokning i Göteborg med tjejerna! Att vi längtar, right girls?!

Skridsko-söndag.

Idag har vi varit ute hos pappi för en heldag på isen. Inte ofta den är så fin, så man får passa på! Helt underbar dag. Kallt, men inte för kallt, sol, en blank is, trevligt sällskap, varm oboy.. kan inte bli mycket bättre va?! :) Tog såklart massor med bilder! Visar några stycken!

Vackert!!


Marianne åker snålskjuts :)


Putte stylar!

Satte mig ner lite..

..och la mig ner lite...


Avslutar med en snygg pose på Putteskrutte :)


Ska peta något i magen, sen sova - imorgon väntar jobb igen. Galet vad fort man vänjer sig vid att vara ledig! Farligt farligt, men härligt härligt!! Eller vad säger ni?

Fredag och jag är leeeedig!!

Klev upp tidigt i morse för att knalla iväg på MQ's rea. Mellan 08-10 var det förtur på rean för silvermedlemmar, 50% på massor! Hittade 3 plagg, och Putteskrutte likaså, plus 2 par kalsonger. Han var sån shoppoholic idag! Köpte jeans, halsduk, keps, innebandyklubba sen me..Jag handlade faktiskt inget mer än det. Duktigt va?

På väg.. ett av köpen. En gå-hemma-och-slafsa-klännig. 150:-


Vårig och sval tunika/klänning 399:- (ej på rean) En lång varm mys-kofta-klänning 299,50:- (599:-) Tar nog den på bion ikväll, är ju alltid så bövla kallt därinne!

Ikväll blir det som sagt bio, Australia.. någon som sett den? Jag har knappt sett trailern. Var faktiskt Putte som ville se den (:  Får hoppas att den är bra så jag håller mig vaken. Kanske skulle ta mig en lite powernap redan nu?!
Ja jag tror det. Godnatt.

010109

Hemkommen från jobb. Seg som en deg.
Nyår firade vi här hemma hos oss igår, vi var 13pers. Hämtade mat från Pallas Athena, lekte musiklek, dansade Macarena och skålade in det nya året på balkongen. Ganska bra kväll faktiskt.

Jag hade pyntat bordet lite fint, glittrigt och så=)


Sen hämtade vi maten, familjebricka muuuuuums! Sandra(i lila) stackarn var sjuk och fick hålla sig lugn hela kvällen lång. Klockan tickade och vi började dansa som vanligt.


Tick tack.. snart 12.


GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!


Smoking some cigarr...





Jag och S fulade oss inne på toan. Nu killar vet ni vad tjejer gör på toan eftersom de alltid går in ihop.. de sitter i badkaret, fular sig och tar kort på sina ben ;)


Imorse - lugnet efter stormen och början på det nya året.


Hoppas ni alla hade en underbar kväll igår och firade riktigt ordentligt!

God fortsättning!
Nu blire Parlamentet 10år och lite gottis=)

RSS 2.0