Falkenberg nästa.

Och så bär det av igen. Denna gång till Falkenberg. Åker imorgon så tidigt som möjligt.
Jag säger bara: Semester! Strålande sol! Jag-sitter-inte-hemma-i-en-etta-med-en-temp-på-ca-28grader!
Ses och hörs om ett par dagar.
Glöm inte rösta!

Värmland.

Nu är jag tillbaka från Värmland. Men är bara hemma och mellanlandar. Ska strax iväg till Puttes stuga och vara där över helgen. Är det semester och solsken så är det ju liksom=)

Har blivit en av tre finalister i Saras modelltävling också ju! Gå in här och rösta vettja!

Och så lite bilder från våra fiskedagar!

Jag på väg. / godis-köp-stopp. /  favvokusin. / god mat. / god dryck.


Fiskarflickor. / och sen kom regnet.


Ny dag, nya tag-frukost på sjön / Maassa mört-men katterna blir glada!


Mormor-check! Kusin-check! Alkohol-check!


Det var såå varmt och jag var såå trött!


Och så på't igen. Rosé & metspö! Det är fint det!


Nyfångad abborre / Smörstekt abborre


Lite vyer.

Drinkkväll.

Sådär. Nu ska jag äntligen visa lite bilder ifrån igår. Har vart iväg hela dagen. Blev bjudna på middag ute hos pappa och blev där ett tag. Slänger bara upp det här, sen måste jag packa för imorgon bitti bär det av 30 mil norrut till värmlands skogar. Blir där tills på torsdag eller fredag, så ni får kika på dessa smarrigheter tills dess.

Välkomstdrinkarna

Strawberry decory

Något smarrigt med päron&vanilj

Cosmopolitan

I'm off.

Nu drar jag, nyårsklänningen och mina 23 paraplyer iväg på drinkkväll! Återkommer imorgon!

Seeemesteeeeer!!!

Äntligen semester! Ska bli så jäklans skönt! Hoppas bara på lite bättre väder! Man tycker ju att det kan vara sol lite grann under tre veckors tid iaf! Men vi får se. Har lite saker planerat än så länge, men det ska bli mer!
Såhär firade vi semestern ikväll.
Gissa maten.


Titta vilken söt topp jag fyndade på vägen hem idag också. 50 ynka spänn!


Polisen ringer på.

Igårkväll hände något märkligt. Obehagligt.
Polisen ringde på dörren. En man i vår trappuppgång har avlidit. Polisen sa att man hört ifrån honom (eller om det va sett honom?) den 7e juli, och han hittades död den 12ejuli. Så polisens fråga till oss var om vi sett mannen dagarna emellan. Det hade vi inte. Inte som vi lagt på minnet i alla fall. Möjligen hejjat i trappen men inte mer. (Vi gör inte mer med våra grannar, för vi ser dem nästan aldrig.) Han frågade också om vi sett någon gå in i mannens lägenhet. Det hade vi inte heller. Han tackade för sig och ringde på nästa dörr.

Nu, så här i efterhand, ploppar det upp hiskligt många frågor i mitt huvud. Hade mannen blivit mördad? Avled han på ett naturligt sätt? Hittade man honom död i hans lägenhet eller någon annanstans? Hur många dagar har han i så fall legat död här i huset utan att någon märkt något? Det måste ju ha luktat? Vilken tid på dygnet hände det? Om det var mord, på dagstid, kan vi få lås med portkod då? Vad händer med hans lägenhet? Blir den ledig? Kan vi ta den? Vill vi ha den? Kan man ringa någon och fråga? Hur ska vi få veta vad som hänt?

När jag kom hem från jobbet förut, stod en bil med släp under mannens balkong. Några personer höll på att tömma lägenheten.

Jag tycker det är så läskigt, obehagligt. Att man inte vet vad som hänt. Att man inte var kvick nog i hjärnan igår att man frågade polisen. Jag bara stod där som ett förvånat fån och höll i Doris för att hon inte skulle springa ut. Såg nog allmänt chockad och förvirrad ut. Och när alla frågor kom till mig, då var polisen borta för längesedan.



R.I.P  C. Sundberg.

(Bilder jag tog igårkväll efter att chocken lagt sig)

Doris 1år!

Igår fyllde lilla bäbis ett år. Det firade vi med presenter, god mat och film.


May I have a zip..?




Efter regnet.

Va nere på stranden igår kväll efter regnet och fotade lite. Blev inte lika fin solnedgång som jag hade hoppats men lyckades få till några bra bilder iaf.












Tadaaa...

Tadaaa, the result from yesterday: Fadäs - Överjästa bullar(bulle) De jäste nämligen samman och bildade en enda stooor bulle:P

Det jäääääser. . .

Hallonknutar.

Bullar med choklad- och hasselnötsfyllning.



Idag har vi varit ute hos Puttes syster, de skulle åka cross... fast blev inget långvarit eftersom de både regnade, åskade och blixtrade efter ett tag.


Hands Off.

Vad gömmer sig under bakduken denna fredagkväll?!
Än så länge bara deg, men någon som vill gissa vad det ska bli?!


Ett än så länge obakt recept, men jag hoppas det blir så gott att jag får märka resultatet med mina nya trosor



Rosa.

Sitter  inne i bikini nu bara för att solfan gömmer sig varannan minut, ingen har väl tålamod att sitta ute då!? Får vänta med att sola tills semestern helt enkelt..(om de ens blir sol då)


Idag var jag iaf rosa.



Det bor kattungar på bakgården på jobbet förresten, se så söta!


Lite ledigt, lite Doris.

Har äntligen varit ledig idag, efter 8 dagars jobb. Skönt, men sitter ännu i nattlinne:P Har städat min garderob och lite sånt... bara segat helt enkelt :) Har därför inte mycke vettigt att skriva idag så bjuder på lite Doris.

Busfrö incoming.

Hon ser ganska farlig ut. Fast i själva verket gäspar hon haha!

Sötnos.

Trött efter allt bus.

I'm singing in the rain..

Vilken fruktansvärt grå och regning dag. Tacka gudarna för att man inte har semester, utan till och med har jobbat hela dagen. Gjorde verkligen ingenting för en gångs skull, förutom att jag är aptrött. Får nog bli en tredje kopp kaffe, får se om det hjälper.

Var på inflyttningsfest hos C&D igår, i deras lilla torp. Sist ut att flytta hemifrån av oss par, men först att flytta till "hus". Världens mysigaste lilla hus också! Lite bilder från det. Ska be att få Davves bilder sen me, men än så länge mina.

What I was wearing-i världens skitigaste spegel!

 Carro, Sandra&Martin

Sandra&Carro, Me, Me&Sandra

 Davve-Sandra&Erik, Martin.

Javisstja! Måste ju visa hur förstoringen blev också som jag fick av damerna!
B e a u t i f u l !
 

Födelsedag(2).

Hur kul det än är att fylla år så är det äntligen slut på kalas. Känns skönt. Jag och pappa kom fram till att jag bakat 8 tårtor på lite drygt en och en halv månad. Blir intensivt när hela familjen fyller år inom 1½ vecka och det är student och midsommar och grejer.

Av mina vänner fick jag en en förstoring på kanvasduk av en bild av tre, som jag tänkt göra tavlor av. Blev jättefin, ska visa den nån dag. Sen fick jag massage, skålar, väggladdare till iPoden, presentkort på kicks och lindex, pengar, och av pappi och Marianne fick jag en piedestal till min tomat, två skålar och en t o r biljett till Helsingborg-Helsingör tillsammans med dem vecka 32. Ska bli jättemysigt!

Senaste tårtan med rosa maräng, jordgubbar och blommor som dekoration.


rosett bak                                         


Skålarna jag fick. Och piedestalen.


RSS 2.0