Nyckeln till framtiden.

Vi har fått nycklarnaaaaaaa!!! Tjalalalalalalaaa! Jag är så glad att det spritter i hela kroppen! Så fort min man kommit hem med bilen och jag skjutsat iväg honom på afterwork så ska här bäras och konkas! Och imorgon går det stora flyttlasset! Kålgården nästa!!


ps. får se hur lång tid det tar innan vi får internet i det nya men såfort det är på plats så hör jag av mig :)


Kommentarer
Postat av: Camilla

Cutiepie, min cutiepie. Du är något extra! För, värmer oerhört att du berömmer mina ord och meningar. Hemmakär, där sa du något jag inte tänkt på, precis det orvalet jag letat efter men raffade åt mig något annat! Någon gång måste man uppfylla och få det till en verklighet. Man måste få ha en dröm, men en dröm måste också någon gång få uppfyllad. (Tillfredställas så att säga) Nu har du mycket att stå i där hemma, men snart kommer belöningen. Wieee! Doris förstår nog inte riktigt vad som händer där hemma, men det gör hon snart. Något nytt, något fräscht och framförallt. Något större! Medan du springer ner till tvättstugan hoppar jag in i duschen. Puss, 2 veckor, ja 2 veckor ..

2008-11-07 @ 16:13:40
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: sara

men jag skickar ju så klart till dig, å står för frakten därav får du ett bättre pris än vad du kan hitta i butiker där du bor.he en härlig helg bland flyttkartonger;)

kram

2008-11-07 @ 21:27:51
URL: http://flippaut.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jaa de är mysigt :) man känner sig såå hemma ;) hihi

Vad kul med flytt, det är är härlig känsla att komma in o få inreda nytt hem! :)

kram

2008-11-07 @ 22:23:50
URL: http://unreal.blogg.se/
Postat av: Marie

det är inte jag som ska flytta utan vi ska byta lokaler på jobbet. Men det blir ju flytt det med. Kul med parken! :) Hoppas allt flytit på med flytt och att du får ordning på datorn :)

kram

2008-11-08 @ 16:24:26
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: Erica

Det blir jag som är hemma eftersom Alex är egen företagare så har dom inte samma rättigheter, sen förlorar han grymt mycket på att vara hemma. Och andra sidan så kan han ta några lediga dagar hit och dit, men det är planerat att jag ska vara hemma :)

2008-11-08 @ 20:30:51
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hoppas det har gått bra för er i dag. Tappa nu ingen kartong på foten lr något sådant klantigt bara :) Psst, vi hörs imorgon. Puss

2008-11-08 @ 22:45:43
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Johanna

åhhh vet känslan!

Hoppas det blir jättebra.

Hoppas på uppdatering snart :)

2008-11-09 @ 19:42:08
URL: http://johannaniclasson.blogg.se/
Postat av: Caroline

hej Paulin! Tack för ditt fina inlägg! Hur går det för dig med allt och den nya bostaden? har du också en vove? inte sett den på din blogg? Vad e det jag missat =/ humm... haha... Ja det kanske låter löjligt men min hund är guld värd. Levt med henne i tolv år nu!!! Längtar och hoppas innnerligt att tiden går fort fram till den 23e...kram

2008-11-12 @ 10:11:00
URL: http://confashion.blogg.se/
Postat av: Camilla

Snart ses vi vännen, ska bli sååååå härligt :) Längesen sist. Bäst bara att jag är helt frisk tills dess. Men det är jag. :j För jag börjar förhoppningsvis redan bli bättre. Dumma huvudvärk och bihålor. grrr

2008-11-12 @ 15:58:15
URL: http://xccc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0