Får det lov att vara en bulle med slipdamm?

Som jag nämnde i förra inlägget håller vi ju på att bygga om på jobbet. Jättekul. Har längtat så! Men nu börjar de gå över styr. I måndags började vi extra tidigt för att plocka undan möblerna för att väggen skulle rivas. Vi hade stängt på hela övervåningen. Sen tyckte vår kära vd att vi skulle öppna där när väggen var nere. Sagt och gjort.
Tisdag morgon började vi lika tidigt igen, men nu för att skura av och ställa tillbaka möblerna. Till viss del iaf. Det hänger ju en plast mitt i serveringen, men välkommen att sitta mitt i bygget!
Får det lov att vara en bulle med slipdamm, kanske? Idioti!



Och nu mitt i. Halva serveringen bygge. Halva serveringen servering.
Vad säger du, matro?



Starke Adolf bär 7st nygjorda sallader.

Kommentarer
Postat av: nikki

haha är det något jag kan så är det torpa =)

men har bott här typ hela mitt liv så...

jag jobbar i inredningsbutiken village, både på a6 och nere på city, det är kul. blir ju att shoppa med en del hem.. vad håller du på med?

2008-08-28 @ 10:49:18
URL: http://nikkijohansson.blogg.se/
Postat av: Nathalie.

Tack!! :) Haha ja jag ska verkligen akta mej för farbror blå... Men jag har ju fasen ingen bil just nu så det bara kryper i hela mej! Jag vill kööra! tihi.

2008-08-28 @ 11:33:57
URL: http://hakunamatata.blogg.se/
Postat av: Camilla

Du kan det där med att servera du sötnos. Nu önskar jag verkligen att jag inte hade tråkiga nyheter! Vill inte behöva tacka nej till helgen, lr rättare sagt avboka. Vill vara frisk och ta bussen raka vägen hem till dig! Ledsen gumman, kan förklara mer på msn senare. Skriv till mig när du läst ,jag ligger som offline. då jag knappt e här! Puss gumman

2008-08-28 @ 16:03:16
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Caroline

åh shopping lät som en bra idé! det skulle jag behöva för att ha lite roligt nu också :D



ja verkligen. kände att dte var dags att prova något nytt & det där rekomenderar alla kamerasidor så jag provar så får vi se :D det är en nikon d40 :)

2008-08-28 @ 22:19:20
URL: http://carolinerosen.blogg.se/
Postat av: Nathalie.

Jag och syster köpte de sista som fanns tyvärr..tror inte de skulle få in dem igen :(



Haha jaa jag får försöka spara ihop till en bil...eller så väntar jag två veckor och tar familjens... Det lär gå snabbare haha.

2008-08-29 @ 11:12:02
URL: http://hakunamatata.blogg.se/
Postat av: Camilla

Det där kallar jag att stilla sitt shopping sug, och för en bra slant också. Men det roliga är att du fick alla kläderna för samma pris som ett par skor. =) Men skönt att ha lite nytt. Vill köpa nya jeans, men de får vänta till den 25;e. Hostar, nyser, halsont och huvudvärk. Ja det är vad jag får drass med här hemma. Gaaaah, blir tokig. Inget roligt kan man göra och det inte saken bättre att tänka på att imorgon skulle jag varit påväg till dig.



Hoppas du har en bra dag på jobbet gull. Tacos:en igårkväll lät riktigt smarrigt. Undrar vad vi ska äta ikväll, då jag ändå inte känner smak. Hua mig! Men tacos är GOTT! :) kraaam

2008-08-29 @ 11:47:37
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Erica

Ja man kan ju inte hålla sig från shoppingen hur länge som helst! :D Själv tycker jag att det är tråkigt att shoppa till mig själv just nu, dock inte skor och väskor - men resterande! :D

Man får lite ångest när det minskar brutalt på kontot, men så fort man tittar på det man kom hem med så försvinner ångesten relativt snabbt :D



Haha jo du! Du anar inte hur mkt jag vill att lillan ska komma ut nu :D Fasiken, blir helt slut av att föna håret eller bädda sängen :D hahah!

2008-08-29 @ 12:33:26
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Erica

Jag ska försöka blogga så mkt som möjligt efter att vi fått lillen. Får blogga när Alexander kommer hem från jobbet :D Då har jag säkert hela dagen i bilder :D

2008-08-29 @ 12:38:29
URL: http://yulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0