Kan det bli värre..?!

Den här dagen har verkligen varit skit. Den började hyffsat men efter nio-fika-kunderna gick det bara utför. Fick inte vara ifred och göra klart någonting utan fastnade praktiskt taget i kassan. Och då måste jag påpeka att -för att vara höstlov är det väldigt mycket pensionärer och föräldrar på stan, har de också höstlov?!
Precis innan lunch skulle jag iaf försöka få i mig lite kaffe för att piggna till. Fick i mig två-tre klunkar sen var det kört igen. (Är det sant förresten att man blir så mycket gladare och spralligare och piggare av kaffe, eller är det bara psykiskt? Idag räckte iaf de där futtiga klunkarna ett par timmar innan humöret rasade igen.)
Skulle bara ställa ut soppskylten ute innan lunchen drog igång, då jag självklart drämmer hela dörren rakt på min redan onda tå! S*tans, j*vla, h*lvete!!!! Höll på att börja lipa, bokstavligt. Den är helt uppfläkt!
Inte nog med det så var det förmodligen årets längsta lunch idag och alla knäppgökar i trakten verkade ha hittat till just vårt café. Och när jag äntligen hade fått äta lunch (typ 1.5 timmar senare än vanligt) kommer vd'n och gnäller. Och folk fortsätter välla in.
Och när jag äntligen kom ifrån skiten är det svinkallt och halvt storm ute plus att tvätten väntade på mig här hemma. Skitdag! Hade jag varit 1½ vecka fram i tiden hade jag krupit ner i badkaret och gömt mig där resten av kvällen!

Men ska jag säga något positivt om den här dagen alls så är det bara imorgon kvar sen har jag jobbat mina 10 och är ledig två. Tjohooooooo!

Kommentarer
Postat av: Erica

Done! :D

2008-10-30 @ 17:53:14
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Caroline

sprit och whisky fy fan paulin :) haha men jag var lika dan... häxblanding vettu :)Nu skall jag också sova.. eller ja jag får inte blogg mer för killen vill låna min dator =(

2008-10-30 @ 20:12:26
URL: http://confashion.blogg.se/
Postat av: johanna

synd att du haft en dålig da!

2008-10-30 @ 21:35:25
URL: http://joooo0.blogg.se/
Postat av: Marie

Men du verkar inte ha haft det lätt idag gumman!! Men det kan bara bli bättre i morgon då :)

2008-10-30 @ 21:55:45
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: Malin

jäklar vilken snygg blogg du har! :D

2008-10-31 @ 12:49:21
URL: http://sockersugen.blogg.se/
Postat av: Camilla

Fick ditt sms gumman. Vi hörs imorgonkväll, men du? har du försökt att hitta på något med headern! Jag är sååååå sugen på något nytt. Du kan ju se vad du kan hitta på. Vi ska ha myskväll imorgon, jag och darling. Men jag är hemma vid halv 6 imorgon, vilket är ovanligt tidigt, då jag kommit hem 20,00 de två senaste dagarna så :) PUSS vännen.

2008-10-31 @ 22:53:54
URL: http://xccc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0