Torsdag.

Slänger in ett inlägg mellan tvättvändorna. Ska hinna diska och laga lite mat innan det är dags för att bege sig ner till stan för en fika med jobbisarna. Ska bli trevligt, så trevligt!

I tisdags började sälj & service kursen (första av fem). Kan nog bli intressant. Lite konstigt ändå, att man vet precis hur man ska bete sig bakom kassan men ändå kan det vara så svårt vissa dagar/gånger/med vissa kunder.  Men det är bara att öva. Måste göra min läxa med, som bestod av att vid åtta kundmöten bedömma 7 saker såsom om jag är nöjd med första intrycket av kund, om jag lyckades med mitt mål för kunden osv. Lite klurigt att bedömma sig själv! Men jag får försöka!
Direkt efter kursen var det Vårruset. Jösses vad folk! Kvinnor/tanter/tjejer/flickor... och trångt! Men det var skoj. Ta sig runt lilla sjön i trevligt sällskap och sedan få medalj och picknickkorg... det får nog bli en tradition=)
Men nu, disk!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Du har fullt upp tjejen :) Inget du behöver be om ursäkt för lr något liknande. Känns väl skoj att ha mkt för sig hela tiden? Om inget annat uppskattar du de lediga dagarna mer. Ha nu en trevlig Torsdagkväll och lycka till med din vardag. Några trevliga planer för helgen som komma skall? KRAAM

2008-05-15 @ 17:02:33
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Josiee

mummi:) såg gott ut!hoppas du får en skön kväll!

2008-05-15 @ 17:50:07
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/
Postat av: Marias Kakburk

Det är bara kul med frågor så fråga på :)



Om du använder frysta hallon som du tinar, lägg dem att tina på ett hushållspapper så suger den upp vätskan, och de ligger kvar på tårtan(om man inte kör allt för fort i svängarna givetvis;)Färska hallon är absolut inga problem eftersom de inte rinner. Jag brukar göra fyllningen dagen innan eftersom du får en mycket saftigare tårta då och garnerar den samma dag! Frosting är verkligen busenkelt så testa på:)



Hoppas att du får en härlig kväll

2008-05-15 @ 17:58:39
URL: http://mariaskakburk.blogg.se/
Postat av: Erica

Ja det får du göra! :D Jag lovar att försöka uppdatera så ofta som möjligt också :D

2008-05-16 @ 10:54:03
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Åh vad ambitiöst, låter kul, tyvärr är jag alldeles för lat för sådant själv. Trevlig helg

2008-05-17 @ 17:05:36
URL: http://stenvreten.blogg.se/
Postat av: vendela

så sött :) och gott ser det ut med.

2008-05-17 @ 22:05:03
URL: http://psalmijanuari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0