Pinsamt.

Det är nästan pinsamt vad dålig jag varit på att blogga det senaste. Eller det är inte alls pinsamt förresten. Det hade nog varit mer pinsamt om jag bloggat mycket nu när vi haft så fint väder. Eller?! :) Det tyder ju på att datorn inte är mitt liv iaf så det är ju bra.
Anyway, varit mycket nu. Dels jobb, dels vädret och dels personalfesten som ägde rum i lördags.
Mycket lyckat och mycket trevligt!
Slänger in lite bilder.

Välkomstdrink, tilltugg, dukat bord, buffé och frukt.


Gamla arbetskumpaner, söta flickor, jag mitt i en tugga, lilla söta Sofia, kladdkaka á la mig, fler söta, Malin hugger en chokladboll, lillebror, ellen står för kaffet, sött par, Julia är glad och Ellen goes wild!

Kommentarer
Postat av: Marias Kakburk

Jag skulle nog göra två, känns alltid bättre att det blir över än att det kanske inte räcker! Det värsta som kan hända då är att du får äta tårta två dagar i rad ;)

Åt faktiskt en supergod paj med mördeg, jordgubbar, rabarber och maräng igår hos min svärmor:) Om du vill kan jag kolla upp receptet och lägga upp det?:)

2008-05-12 @ 17:44:41
URL: http://mariaskakburk.blogg.se
Postat av: Camilla

Nämen halllåååå ja. Vilka trevliga bilder. Gillar melonfatet, ser väldigt smarrigt ut. Söt är du också, ser ut att ha varit en toppenkväll. Kramar

2008-05-12 @ 18:18:09
URL: http://xccc.blogg.se
Postat av: vendela

åh den där tårtan/kakan såg god ut ;D

2008-05-12 @ 20:52:01
URL: http://psalmijanuari.blogg.se/
Postat av: Jonna

härliga bildeR:)

2008-05-12 @ 21:57:27
URL: http://jonnaat.blogg.se/
Postat av: Järngänget

sköna bilder, o fasen vad god maten ser ut!!

2008-05-12 @ 22:13:43
URL: http://guesswhat.blogg.se/
Postat av: Josiee

massa fining bilder:):)natti!

2008-05-12 @ 22:49:24
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/
Postat av: Marias kakburk

Jo det är klart att det blir mycket med paj och tårta, typiskt mig att prata först och tänka sen ;)



Du skulle ju kunna göra en frosting och istället för vanligt florsocker använda de med chokladmsak (om du gärna vill ha choklad på tårtan), har aldrig testat med choklad men det borde ju fungera!



ca 150 g philadelphia

50 g smör

1 pkt florsocker

1 msk vaniljessens



Vispa smöret till det är helt slätt. Tillsätt ost och vanilj, fortsätt vispa. Sikta i florsockret, tills du fått en tjock smet.



Annars smakar faktiskt inte chokladsmörkrämen så mycket smör pga kakaon men testa med choklad, det borde ju bara smaka mer choklad och det är ju aldrig fel;)

2008-05-12 @ 23:05:40
Postat av: Marias kakburk

Jo det är klart att det blir mycket med paj och tårta, typiskt mig att prata först och tänka sen ;)



Du skulle ju kunna göra en frosting och istället för vanligt florsocker använda de med chokladmsak (om du gärna vill ha choklad på tårtan), har aldrig testat med choklad men det borde ju fungera!



ca 150 g philadelphia

50 g smör

1 pkt florsocker

1 msk vaniljessens



Vispa smöret till det är helt slätt. Tillsätt ost och vanilj, fortsätt vispa. Sikta i florsockret, tills du fått en tjock smet.



Annars smakar faktiskt inte chokladsmörkrämen så mycket smör pga kakaon men testa med choklad, det borde ju bara smaka mer choklad och det är ju aldrig fel;)

2008-05-12 @ 23:06:39
URL: http://mariaskakburk.blogg.se/
Postat av: Erica

Tack så jätte jätte mycket tjejen! kramar om



Har varit väldigt dålig på att uppdatera, vi har inte fått internet i nya lyan så kan bara uppdatera hos mami och papi. Men om en vecka får även jag internet :D Stolt och då blir det andra bullar!



Härligt att ha dig tillbaka ;)

2008-05-14 @ 18:06:51
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Sara

Nu kan du få se på något där man verkligen gick loss=)



ha en superbra dag

kram

2008-05-15 @ 07:52:56
URL: http://flippaut.blogg.se/
Postat av: Emelie

Oj så mycket gott. Magen börjar kurra lite smått här. :P Söta kompisar/arbetskamrater har du med, gillade tjejens klänning.. Den där färgglada saken. :D

2008-05-20 @ 21:08:22
URL: http://pancaakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0