På gatan där jag bor..

..eller på gatan där jag jobbar rättare sagt. Där känner alla alla. Alla är allas stamkunder. Iallafall känns det så hos oss. Mornarna består nästan bara av stamkunder. Lunchen också. Man behöver knappt fråga vad de vill ha. Det gör inget om man är trött och bara pratar strunt. De skrattar bara vänligt. Nästa gång är det de som är trötta och fumlar och säger fel. Vi är nästan som en liten familj, vi i Jönköpings city. De bästa stamkunderna ger man lite rabatt emellanåt, bjuder emellanåt. Igår fick vi smaka på vår egen medicin. Jag & Linda. Vi fick varsinn uppsättning av detta. Bara för att vi är så snälla jämt och för att det snart är jul, sa han. Hur kan man vara annat än snäll när kunderna är så snälla tillbaka?!


Sist fick jag den gröna, har knappt använt det tråkigt nog, tyckte inte alls att det funkade. Hoppas denna blir bättre=)

Idag efter jobbet har jag så gott som fixat klart alla klappar. Känns riktigt skönt. Fattigt men skönt=)
Imorgon kommer mammi hit och bakar julgodis med mig. Myys!

Kommentarer
Postat av: HANNA

ja, han är den sötaste jag vet! :D

tack så jättejätemycket, ha en bra dag!

kram

2008-12-17 @ 09:06:20
URL: http://ladiewarrior.blogg.se/
Postat av: Camilla

Helt klart min favoritserie. Om du inte är nöjd med de kan du alltid skicka det till mig :) Jag älskar serien och den är perfekt till mitt hår. Snygg i färgen är den också. Jag har den som går åt det guldiga hållet av inpackning. Nej sötnos, jag mår inget vidare alls. förkylningen är himla seg och det är hemskt. tror faktiskt aldrig jag varit såhär förkyld någon gång, och då överdriver jag inte! SJUKT! Missar ju massor med jobb också, inte alls kul. Missar även dig på msn och missar även en massa roligt på mina lediga dagar. BUhu! Puss pusss snuttegull

2008-12-17 @ 11:47:33
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: marie

vad kul med en liten julklapp!

jag har oxå det gröna äpplet och älskar det så det blir nog jättebra med det röda :)

kram

2008-12-17 @ 19:11:01
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: Jen

Vilka snälla jobbgrannar ni har. Redken har så bra saker

Kram

2008-12-18 @ 15:14:36
URL: http://jenfager.blogg.se/
Postat av: marie

det är fördelen med kontorsjobb. Sällan helger och kvällar och ledig :) jag jobbade ju i butik i hundra år innan och det var så skönt att slippa det.

ha det fint gumman!

kram

2008-12-18 @ 20:19:02
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: Linn

Åh! Jag har precis köpt den lila burken med inpackning av Redken. Visst tillför den både fukt OCH protein? Fungerar fantastiskt på mitt skandinaviska, tunna hår som så lätt blir trött och slitet.

2008-12-19 @ 13:47:26
URL: http://linnnn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0